The Vampire Diaries

Член од
17 август 2012
Мислења
49
Поени од реакции
5
Не се жалете толку, има нов негативец сега тој шо е ловецот на вампири, би требало да ја направат интересна сега ;)

D

dystopian

Гостин
"These were specially carved, the length, the width, if you were a normal vampire you'd be dead"
Damon gets shot, doesn't die.

VD writers

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Се управија малку од малку.
Иако ова со куршумиве беше глупост, нели обичен вампир требаше да умре од нив.
И потсетија колку ликови поминаа низ серијава на брза рака.....Лекси ќе ја жалам секогаш :(

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Исто и Изoбел и Џон може требаа подолго време да останат... само нив никој не ги спомна.

Член од
21 април 2008
Мислења
271
Поени од реакции
131
Коментаров од замунда :pos:

"Накраја елена ште остане с нај малкијат брат салваторе, фернандо салваторе, след като се има мимолетна вр'зка и с 3тија брат хосе салваторе, и в последнијат епизод на сезон осми, тја ште преспи с всички герои от сериала, даже и катрин :
.... а в 5ти сезон клаус ште се зав'рне по силен от всјакога, хибрид межјду, вампир , в'рколак, мајмуна, хипопотам, жирав и оште доста екзодични животни.Тој ште се опита да с'здаде нови хибриди, като за целта ште трјабва да използва урината на елена.
в 7ми сезон ште се појави нај старијат вампир, бабата на клаус, којато е толкова стара че нјама да има з'би и само ште д'вче хората с венци
тја ште може да б'де убита само с'с пластмасов чук, изработен от ПВЦ чашката којато са използвали при ритуал'т за безсм'ртие .... пријатно гледане."

:cuc::cuc::cuc:

ја претераа веке овие ,, 1 и2 сезона вредеа донекаде ,, после е се тапа

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Мора ли у секоја епизода, Стефан да има текст "Let's have some fun" ? :pos:
Освен тоа, не беше лоша епизодава.

И песнава ми се сфиѓаше

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Освен жалопојките на Стефан кои очигледно секоја епизода ќе ги гледам, сезонава не е лоша (барем засега).
Имаат и нови заплети, тек ќе се расчистуваат некои ствари....а и тоа со Џереми гарант не го очекувавте.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Освен жалопојките на Стефан кои очигледно секоја епизода ќе ги гледам, сезонава не е лоша (барем засега).
Имаат и нови заплети, тек ќе се расчистуваат некои ствари....а и тоа со Џереми гарант не го очекувавте.
Не ми се верува он да стане Ловец, сите шо ги познава се вампири, ми нема смисла некако

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Одлична и возбудлива епизода конечно! Епизода која не‘ потсетува зашто уствари продолжуваме да ја гледаме серијава.

Заебано е батево изгледа.:)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.690
Поени од реакции
34.204
nogu novi likovi po slikive, a se otkazav.. samo 1va ja gleav, aj ke tram barem poveke od pola sezona, pa ke ve prasuvam dali cini. :D

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Иако првата епизода од новата сезона ме разочара и си реков па по старо си тераат, последиве три ептен пријатно ме изненадија, некако се освежи серијата, пак буди интерес да ја гледаш без да задремеш на сред епизода. (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom