The Vampire Diaries

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Не, не и не! Не можам да сфатам шо се случува со серијава, не ја препознавам веќе, како да гледам скрос друга серија. Работава со леков заеба се, ми нема смисла некако. Ни Кетрин, ни Клаус, ни Бони не може да ја спасат. А па шо оставија за крајот на епизодава :facepalm: like someone give a shit about that

Сакате да побараме од некоја наша телевизија ако сака да ги дава ТВД??

ps. How do you like the edit? :P

1. Кога реков дека ја сакам Кетрин назад, не мислев така да ја вратат.
2. Една од најдосадните и најглупавите епизоди во историјата на ВД.
3. Последните 2-3 минути од епизодава бев спремен да си пукам во колено, од муабетон
4. Оној професорот Атика или како и да се вика многу ми е напорен.

Тапа стана серијава,и мило ми е што престанав да ја гледам

Marick14, немој со спојлери, последна опомена ти е ова. Претеруваш на сите теми веќе, членови се жалат, така да ставај ги барем работите во спојлер, не шалабајзер да се правиш.

На која страна гледата Vampire diaries, јас гледав на letmewatchthis ама сеа неш не работи страната, па ве молам да ми препорачете некоја страна :)

Уште постои ова срање или заврши веќе?

Trae. :D

Jas ne uspeav da ja izgledam prvata epizoda od ovaa sezona. Rekreativno vlagam ovde da se spojlnam za da ne dobijam zelba da ja pustam nekad.
Otkazuvajte ja na vreme, ima prekrasni serii out there.

onaka od dosada ja gledam... po nekoja scena odi na fast forward i taka... dobro ne po nekoja skoro pola...

Мене ова денеска ми беше една од полошите епизоди во целава серија, не само сезона.
Крајот бе.:facepalm:
Се` само на Елена нешто и се дешаваат, аман нека ја убијат веќе еднаш.:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom