The Vampire Diaries

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Matt is Damon's punching/biting bag this week :pos:

И воа ме бендиса: "First night we met is not all you remember."

A воа "we are the beginning" говоров шо го држеше пасторов беше за шо? Некој creepy религиозен почеток или стварно ќе се вратат :icon_lol:
The guy just won't die. :D

Туку мене ме зачуди тоа што претходно и‘ ги спомна родителите на Елена... да не направил стариот Гилберт некој potion па Емили Бенет да го маѓепсала стварно да работи, па да ни се вратат во наредна епизода. :confused:

А за Елена логично беше дека ќе стане вампирка... Поарно така отколку Бони да е семоќна! Ептен беше претходно направена да може да направи се‘ што ќе посака.

Rebekah: You should know better than to sneak up on a lady.
Damon: Good advice. Have you seen one?
Rebekah:Tragic about Elena. Not to make the gray cloud grayer, but does Matt even have automobile insurance?
И неа ја разжалостија бе овие со лигавењето им. :confused:

Преееееееекрасна насмевка Стееееефан! (y)

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
А толку ми беше интереса серијава првите две сезони, сега некако едвај ја гледам. Има надеж, ама треба нов заплет, нови лоши ликови, можебио вие религозниве фанатици нешто ќе донесат.

Не ми е јасно, која е поентата на Клаус сеуште во серијава. Се појави како лош опасен лик од кој сите се плашеа, сто пати пробаа да го убијат, го убија, се врати, никој не се плаши веќе од него, се претвори во лигав плачко, ептен е вишок, а изгледа и самите автори на сериајта не знаат што со него.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Досадна и неитересна прва епизода, али на крајот тоа со пасторот ја спаси, али очекувам некое крш објаснување за шо се деси.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Twilight covece.....
Уште ја гледаш? :icon_mrgr:
Јас си ја читам темава рекреативно, колку да се насмеам на реакцииве од дечкиве што уште имаат нерви да гледаат како тројца луѓе цмиздрат по пола саат, а во другите 15 минути се тегне некој смешен плот.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.692
Поени од реакции
34.208
Уште ја гледаш? :icon_mrgr:
Јас си ја читам темава рекреативно, колку да се насмеам на реакцииве од дечкиве што уште имаат нерви да гледаат како тројца луѓе цмиздрат по пола саат, а во другите 15 минути се тегне некој смешен плот.
Уште.. :D Ама кај и да е..
Иста стана ко филмот. Порано, онака НАЈБЛИСКА споредба идеше со филмот, сега е веќе исто срање. Стефан па со дијалозите.. :povraka:

Eдинствено Damon убива како вампир (pun unintended, у смисол глумењето и градењето на улогата) и тоа е тоа.
Бугаркава неможам да ја сварам, дури ни како Ката.
Бони од почеток е недефиниран лик.
Клаус вредеше ама го преискористија..
Све друго многу под просек, освен Каролина, ова малце субјективно, дека ја свиѓам. :D

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Најкриво ми е што го уништуваат и ликот на Дејмон и го претвораат во плачипичка како брат му!

D

dystopian

Гостин
Аман бе :D

Иако сум непрозван, морам да кажам дека не приметив никаков пад на квалитет како што напредуваше серијата. Минус првите епизоди кои беа проклето катастрофални, нив не ги важам. Кој е тој јак плот од првата и фамозната втора сезона, наспроти смешниот плот од трета и четврта?

Можеби не сум во право, зошто ја изгледав набрзина и толку луѓе изгинаа, толку пресврти и срања се случија што пола од приказната веќе ја заборавив. Или можеби зошто никогаш не ја сфатив сериозно за да и дадам било каква оценка. Супер е за тепање време, јас не се жалам. Плус чекам Дејмон и Елена да се плеснат, одамна немам изгледано добра сапуница. :D

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
И јас се согласувам дека првата и втората сезона беа поинтересни од третата и сега ќе видиме четвртата, ама пак се држи. Шо и да речеме пак ќе ја гледаме...

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Мене не ми се свиѓа што ептен свртија на љубовен тријаголник. Да, и во прва и втора имаше околу тоа, ама беше ставено во спореден план.
Како и да е, ја ќе си продолжам да ги гледам. Не го оставам Дејмон толку лесно. :)
RocknRolaa те истагирав за цела година
I got nothing! We're AWESOME!
That's what I thought :D

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Не кењајте бе, не беше толку лоша првава епизода.
Јас очекував нешто помизерно, ова испадна баш солидно.
Е сега Стефан и Елена шо ја тупат многу, ја тупат тоа е факт, ама отрпнав веќе на тоа.
Така да четвртава сезона има надеж, само немој пак главен негативец да биде Клаус, оти тек тогаш ќе ја заебат работава.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Мене не ми се свиѓа што ептен свртија на љубовен тријаголник. Да, и во прва и втора имаше околу тоа, ама беше ставено во спореден план.
Како и да е, ја ќе си продолжам да ги гледам. Не го оставам Дејмон толку лесно. :)
RocknRolaa те истагирав за цела година
I got nothing! We're AWESOME!
That's what I thought :D
Абе тој е најголемата причина што изгледав и волку. Ама толку имам нерви, више ни тој не е доволен за да ја гледам. :icon_lol:

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Коментаров од замунда :pos:

"Накраја елена ште остане с нај малкијат брат салваторе, фернандо салваторе, след като се има мимолетна вр'зка и с 3тија брат хосе салваторе, и в последнијат епизод на сезон осми, тја ште преспи с всички герои от сериала, даже и катрин :
.... а в 5ти сезон клаус ште се зав'рне по силен от всјакога, хибрид межјду, вампир , в'рколак, мајмуна, хипопотам, жирав и оште доста екзодични животни.Тој ште се опита да с'здаде нови хибриди, като за целта ште трјабва да използва урината на елена.
в 7ми сезон ште се појави нај старијат вампир, бабата на клаус, којато е толкова стара че нјама да има з'би и само ште д'вче хората с венци
тја ште може да б'де убита само с'с пластмасов чук, изработен от ПВЦ чашката којато са използвали при ритуал'т за безсм'ртие .... пријатно гледане."

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Damon: They're floating lanterns in the sky. Can you believe that? Japanese lantern is a symbol of letting go of the past. Well, here's a newsflash-we're not Japanese.
You know what they are? Children. Like lighting a candle's going to make everything ok. Or even saying a prayer, or pretending Elena is not going to end up just like the rest of us murderous vampires. Stupid, delusional, exasperating little children.
I know what you're going to say. It makes them feel better, Damon. So what? For how long? A minute? A day? What difference does it make? Because in the end, when you lose somebody, every candle, every prayer is not going to make up for the fact that the only thing that you have left is a hole in your life where that somebody that you cared about used to be. And a rock. With a birthday carved into it that I'm pretty sure is wrong.
So, thanks, friend. Thanks for leaving me here to baby-sit. Because I should be long gone by now. I didn't get the girl.
Remember?
I'm just stuck here fighting with my brother and taking care of the kids. You owe me big.
Alaric : I miss you too, buddy.
:place:
Туку некако ја оправија малку а?

Kajgana Shop

На врв Bottom