The Vampire Diaries

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Оваа па Елена више! :rolleyes:
Ај бар ќе му се посреќи на Клаус со Керолајн! :love:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Само да не ја свртат цела приказна на љубов, сакање и слични тинејџ работи.
И дај нека цркне веќе еднаш Елка неможам да ја гледам на моменти.

D

dystopian

Гостин
Почнав да ја гледам од чиста досада, моментално сум до 6та епизода, првата и втората епизода беа катастрофа - досадни и предвидливи тинејџ драми, стереотипични средношколци и развиотки и манекенки што глумат 17 годишнаци. Срање, ко да гледам Твајлајт (not implying дека го имам гледано филмот, претпоставувам дека е таков). Моментот кога вампирон кажа "и јас имам дневник" и погледите што си ги разменија :facepalm:

Ама не е се толку црно, чувстувам подобрување како што напредува серијава. Две причини заради кои ќе продолжам да ја гледам. Прво, Дејмон е легенда, единствениот интересен лик а сценава е епик.
Второ, сакам да ја ебам бугаркана...:X3:

Пуштам седма епизода, оувр енд аут.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Значи ќе го тупат Еленката да не стани вампирка. Boooring. :D А иначе само мене ми беше тиња како настанале вампирите во серијава ? Очекував нешто малце поинтерсно, некој друг мит ... шо знам.

А и споредниве ликови како Керолајн, Џереми, Бони, Тајлер, Мет, ми се ептен крш. :cautious:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Аааах тие први две сезони.....едвај чекав нова епизода да испадне!
Биле је лепо док је трајало :)

Член од
18 септември 2012
Мислења
71
Поени од реакции
6
Интересна серија за тепање време :D не се откажувајте после прите две три епизоди и не ја споредувајте со Твајлајк бидејќи си немаат врска Vampire Diaries е 50пати подобра

D

dystopian

Гостин
Damon omekna, ne e veke badass. Steta sto site badasses umiraat brzo (kao Majkl i Rik 2.0 na primer). Sepak, tuka se Elijah i Klaus. Elijah mi e najzver od site, zosto e one slick motherfucker...

Scenava

A Stefan si ostana sranje.

Ja pocnav za da tepam vreme dodeka ja cekam novata epizoda od Boardwalk Empire i iako mrcam za serijava izgledav 3 sezoni za pomalku od nedela dena. :D

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Matt is Damon's punching/biting bag this week :pos:

И воа ме бендиса: "First night we met is not all you remember."

A воа "we are the beginning" говоров шо го држеше пасторов беше за шо? Некој creepy религиозен почеток или стварно ќе се вратат :icon_lol:

Ф

Фил Ајви

Гостин
глупости... бирај помеѓу две работи од кои не може да се излезе со среќен завршеток... и така во круг

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
глупости... бирај помеѓу две работи од кои не може да се излезе со среќен завршеток... и така во круг
Aко не станеше вампирка ќе викавте "ете не стана, 4 сезони ја мкнат и никако да ја напраат". Сега е вампирка и следува "Ехх, исклиширано, знаев дека вака ќе биде".... И се така во круг :)

tvds4_rebekah.jpg

Kajgana Shop

На врв Bottom