The Vampire Diaries

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Се враќаат вампирите од првите две сезони!!

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Ја расипаа скрос серијава,жалосно. Толку многу интересни ликови со уште поинтересни карактери и они шо праат? Срање.

Ако се држеа до книгите, можеа да направат најдобра серија со вампири. А они можеле слободно и името да го сменат, оти немаат врска со книгите...

Наредната може да биде интересна оти
Кетрин се враќа :icon_lol:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Не ме јебете шо и фали на сезонава???
Да кењате за минатата ве разбирам, па и за таа пред неа. Оваа ми е баш добра.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Не ме јебете шо и фали на сезонава???
Да кењате за минатата ве разбирам, па и за таа пред неа. Оваа ми е баш добра.
Шо не и фали? Истото па истото цело време се повторува, епизодите досадни скрос. Не заебавај ја вртат на драма цело време. Ребека веќе 100 пати ја отепаа, ама ич не е интересно тоа. Клаус шо праи сеа? Беше негативец, добро ајде. Сеа шо е? Нешто си планира, лекови бара. И ако Стефан знае дека Клаус сака Елена да биде пак човек за да си направи хибриди зошто се согласува? Пак ќе се тепаат околу неа, а он може да ги убие одма, уствари зошто и не ги убива не знам.
Секако секој си има мислење, точно. Ама не кењам коа викам дека е досадна оти стварно е. Порано едвај чекав да испадне нова епизода, сега се исто ми е.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Мене ова со лекот ми е најголемо срање шо можеше да им текни. До пред ова ми беше настанокот на вампирите.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Што знам мене сезонава ми е интересна.
Кетрин ако ја вратат може да биде уште поинтересна, еве ја и Еленка станува лоша, барем се движи некаде серијава, прават некакви заплети не се како претходната кога тапкаа во место.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Во ред сето тоа заплети, ама лекот бе ... поарно светиот грал да го најдеа и да им се исполнеа 3 желби.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Поарно тепање нека има, акција малце, сплетки со Кетрин. А не они за паровите се фатиле.На кој му е гајле со кој ќе биде Елена? Со кој сака нека биде. И плус најинтересните ликови како Бони, Керолајн и Елајжа имаат најмалце минути во епизодите. Тоа им е голема грешка, а Елена е подосадна и од коа беше човек. Сега халуцинира, не ја задеваме :pos:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Во ред сето тоа заплети, ама лекот бе ... поарно светиот грал да го најдеа и да им се исполнеа 3 желби.
Иако е шесто пати кажано у темава ова (голем спојлер е во врска со книгите), еве јас јавно му се извинувам на Red John за спојлерот.....
Па сега ги неам читано книгите, ама како што знам Дејмон станува човек таму. Значи мора да најдат некој лек за вампиризмот, па он да стане човек пак. Што значи овакво нешто беше за очекување.
Е сега после ова каде планираат да тераат со серијава незнам.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Прв пат налетувам, не ми се читани сите страни. :D
--- надополнето: 11 ноември 2012 во 00:38 ---
Ужувај, па ти. И онака серијата не ми е од оние нај-нај. Па немам гајле. :D

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Исто и јас прв пат читам дека Дејмон ќе стане човек (или иам заборавено), знам дека
Елена ќе стане човек.
Иначе четвртата книга случајно ми падна во раце па ја прочитав. Не да е глупаво напишана и досадна... Елена станува вампирка, се храни од Мет прв пат и после натаму ама благе везе си нема со серијата. Верувајте ми, не сакате да идат според книгите. А може и се решиле да вметнат нешто од Vampire Diaries: Hunters series кои што изгледа повеќе не ги пишува LJ Smith.
Ја засега сум задоволна како се движи серијата, има некој напредок од претходната сезона. Последниве две ми беа баш интересни, само мислам дека не требаше толку бргу да го тргнат ловецот. Mе интересира сега Џереми што ќе прави, баш има предиспозиции да стане ловец. Поради вампирите тој нема никој, за сите лоши работи слободно може да ги обвини вампирите, Елена почнува да се менува и да губи контрола... не знам што ќе го задржи детето да не стане ловец.
И се радувам што конечно ќе ја видам Кетрин! :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom