Тоа да, многу интересен и мистериозен лик, Клаус испадна пречуствителен и нежен за таков негативец како што на почетокот сакаа да го прикажат.Па и не беше нешто интересно со Кетрин што толку дигате паника.Јас едвај го чекав Илајџа. Со него е интересното.
Еееј со Кетрин не било интересно. Секоја епизода беше приказна за себе кога ќе се појавеше она, незнаеш што друго може да смисли, незнаеш дали лаже, дали го прави тоа што го прави само за свое добро или мисли и на другите.Па и не беше нешто интересно со Кетрин што толку дигате паника.Јас едвај го чекав Илајџа. Со него е интересното.
Па веќе све едно исто со неа. Не ти стана досадно?Еееј со Кетрин не било интересно. Секоја епизода беше приказна за себе кога ќе се појавеше она, незнаеш што друго може да смисли, незнаеш дали лаже, дали го прави тоа што го прави само за свое добро или мисли и на другите.
Многу моќен лик беше Кетрин, а премногу ја запоставија во сезонава.
Па баш тоа е интересното, можеби оти е повеќе себична и реална. Не ме влечат ликови како Елена, уствари мразам луѓе шо мислат на сите, повеќе ми изгледа како преправање.Oстанаа доследни со ликот на Ката бе, шовие?
Класична Ката, се губи кога е вруќо, посебно ако нема нешто за неа.
Го убија Аларик, just great.
Добро прашање, и јас немам начекано некоја информација за ова. Некој?Ќе има 4 сезона ?