The Vampire Diaries

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Па и не беше нешто интересно со Кетрин што толку дигате паника. :D Јас едвај го чекав Илајџа. Со него е интересното.

Па и не беше нешто интересно со Кетрин што толку дигате паника. :D Јас едвај го чекав Илајџа. Со него е интересното.

Тоа да, многу интересен и мистериозен лик, Клаус испадна пречуствителен и нежен за таков негативец како што на почетокот сакаа да го прикажат.

Еееј со Кетрин не било интересно. Секоја епизода беше приказна за себе кога ќе се појавеше она, незнаеш што друго може да смисли, незнаеш дали лаже, дали го прави тоа што го прави само за свое добро или мисли и на другите.
Многу моќен лик беше Кетрин, а премногу ја запоставија во сезонава.

Еееј со Кетрин не било интересно. Секоја епизода беше приказна за себе кога ќе се појавеше она, незнаеш што друго може да смисли, незнаеш дали лаже, дали го прави тоа што го прави само за свое добро или мисли и на другите.
Многу моќен лик беше Кетрин, а премногу ја запоставија во сезонава.

Па веќе све едно исто со неа. Не ти стана досадно? :(

Oстанаа доследни со ликот на Ката бе, шовие?
Класична Ката, се губи кога е вруќо, посебно ако нема нешто за неа.

Oстанаа доследни со ликот на Ката бе, шовие?
Класична Ката, се губи кога е вруќо, посебно ако нема нешто за неа.

Па баш тоа е интересното, можеби оти е повеќе себична и реална. Не ме влечат ликови како Елена, уствари мразам луѓе шо мислат на сите, повеќе ми изгледа како преправање.

VD_2x15_68.jpg

Ме изнервира епизодава, оти секогаш мора се да прават за да ја спасат Елена, без разлика кој ќе настрада.

Психо докторка е психо докторка :sneaky:

15 МАРТ НОВА ЕПИЗОДА !

Воа уште повеќе ме изнервира. Посебно кога видов дека е флешбек епизода :place:

Ако продолжат овака ќе почнам да навивам за Изворните, наместо за Елена и компанија.
Елајџа и Ребека:cuc::cuc::cuc:
Бони:(
И да Кол како лик ептен ми е антипатичен во тандем со Фин ми се трагедија.

Инаку страшно добра епизода, колку работи се случија во епизодава, во некои серии толку работи не се случуваат во цела сезона.

Од претходната епизода се уште имам импресии, така што денешнава помалку ме разочара.
Многу предвидлива, се знаеше дека нема да ги убијат.

А Елена, смотаница бе, уф што убаво што ги виде Дејмон и Ребека, срцево ми се наполни.. Муахаха...

Таа докторката под итно да се тргне од серијава, одвратна е. Јас па не можам неа ич да ја поднесам.
Нема потреба за уште еден негативец од луѓево. Али ајт, како и да им е.
Сега пауза месец дена. :/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom