The Vampire Diaries

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
:icon_mrgr:

H9q4R.jpg

Абе дај слики од Нина Добрев, а не од овие двајца. :pos:
--- надополнето: 10 февруари 2012 во 02:03 ---
Сега тек ќе биде интересно кога се спои семејството на Клаус. Баш ме интересира како ќе продолжи. Али мене ме чуди што е со ова убивањево, на татко и на Керојалн и Рик и тој новинарот или што и да беше. Сумњам на докторкава, но како е можно да не се сеќаваат кои ги нападнал. Нешто им става или некоја магија им фрла, кој ја знае. :D

Me like the end of the episode.
Иако мислев дека епизодава ќе биде Twilight meets Gossip Girl (првите 15-20 минути така ми навестуваа), епизодава испадна страшно добра и плус се спрема нешто големо во следниве 2-3 епизоди.

Ќе има некој мада фака пресврт овдека и ко по класика некој од лошите ќе станат добри :D

SoaP4.jpg

На сета таа нервоза Дејмон и Ребека добро се распукаа на крајот :D

Ќе испадне дека сите вампири ќе умрат, не само оригиналите.

Како мислиш сите?
Следниот вампир после оригиналите имал крв од некој од оригиналите. А некој друг пак имал крв од оригинал или некој кој е креиран од нивна крв. They're all as one. Ама буквално сите вампири. И ако еден умре, ќе умрат сите вампири. Не само оригиналите, оти сите се како еден.

И тука сите ќе удрат против мајката, бла бла, ќе има дешавки. :D

Следниот вампир после оригиналите имал крв од некој од оригиналите. А некој друг пак имал крв од оригинал или некој кој е креиран од нивна крв. They're all as one. Ама буквално сите вампири. И ако еден умре, ќе умрат сите вампири. Не само оригиналите, оти сите се како еден.

И тука сите ќе удрат против мајката, бла бла, ќе има дешавки. :D

А воа го претпоставуваш или си прочитал спојлер некаде? :unsure:

Ако ова шо го кажа не е теорија туку спојлер I will hunt you down, and then I will kill you :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom