I will help youАко ова шо го кажа не е теорија туку спојлер I will hunt you down, and then I will kill you![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I will help youАко ова шо го кажа не е теорија туку спојлер I will hunt you down, and then I will kill you![]()
Мене ми се допаѓа ваквиот Дејмон, мора да има баланс со „лошиот“ Стефан. Освен тоа сметам дека и премногу претпазливо се однесува во врска со љубовта кон Елена. Дај бе зграби ја веќе еднаш, и така и она едвај чека. Исто како Кетрин, ги сака и двајцата.
Онаа приказната која им ја раскажуваше Клаус за тоа како тој и Елајџа се заљубиле во оригиналната двојничка, вистина е или Клаус измислуваше. Мислам дека третата, оригиналната ќе има многу важна улога во крајот на сезонава, и во четвртата сезона( ако ја има).
И знае ли некој што се деси со Кетрин?
Не ја поткина таткото на оригиналние ?Не ми се допаѓа тоа што го направија со ликот на Кетрин оваа сезона. Ептен ја запоставија, во прва сезона сите со нетрпение ја очекувавме да се појави, во втора сезона беше еден од главните ликови. Сега како да снемаа идеја авторите што да прават со неа. Така ли лесно она се откажа од се, и од Стефан, и од Дејмон.
Не ја поткина таткото на оригиналние ?
Сега како да снемаа идеја авторите што да прават со неа. Така ли лесно она се откажа од се, и од Стефан, и од Дејмон.