Керолајн мислам дека го средиМи текна нешто сега уз разговоров со Вампирката... нели Тајлер ја виде Керолајн во шумата кога Мејсон ја нападна... го виде и Стефан како трча... што бидна со тоа?
Џиги, дај полека со спојлерите. Ако ја немав гледано ќе ти се налутев.Топ е 8ва епизода. Се појавуваат The Originals . Ваљда ке им треба и Tayler коа ке се тепаат со нив. А изгледа тој што го спомнаа Klaus е оној првиот вампир. И сеа значи сите заедно против The Originals.
Џиги, дај полека со спојлерите. Ако ја немав гледано ќе ти се налутев.
А овие Оригиналниве многу јаки бе, само што чекаше овај толку време за да се разбуди. И не ми е јасно зошто им е потребна Кертин и што е толку специјално со неа и што е финтава со клетвава и со мунстонов? Ај некој. Некако ептен ми се измешаа работиве. Не гледам повеќе 10 серии во исто време.![]()
Мунстонот и Кетрин им требаат за да ја прекинат клетвата. Уствари не им треба Кетрин им треба Елена.Абе изгледа Кетрин и Елена и мунстонот им требаа за да тргнат некоја клетва. Според мене клетвата е тоа што се вампири. Изгледа со тоа вампирите ( а може и врколаците ) ќе можат пак да станат луѓе.