The Vampire Diaries

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Оние што имаат престени се многу ретки. За да имаш прстен треба да најдеш некоја вештерка што ќе ти помогне. Е сеаг не се сите вампири толку среќни какао нашава банда па да ја имаат Бони од нивна страна:)
Јас така мислам дека беше, ако грешам поправете ме:)

Член од
9 октомври 2010
Мислења
56
Поени од реакции
0
Епа штом тој може да оди на сонце па сигурно и другите од оригиналните можат. Па значи дека си имаат и они некоја вештерка сто им прави прстени. А уствари тие сакаат да ја тргнат клетвата. Значи клетвата не е да можат да одат на сонце.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Дечки... типот не умре ни од кол во срцето... не верувам ни дека сонцето би му сметало за кратка прошетка, иако тие проблемот со амајлии за тоа сигурно уште одамна го решиле... ќе видите дека проблем им се врколаците... само тие можат да ги сопрат во било каков план за доминација.

I

Intex

Гостин
Се согласувам со Апокалипто.
Мислам дека Клаус е првиот вампир воопшто, и дека е онеспособен со помош на клетва, и потребна им е Елена и каменот за да ја скршат клетвата за да го ослободат. Така сфатив јас.:D
Една од милЈон теории ебаго.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Се согласувам со Апокалипто.
Мислам дека Клаус е првиот вампир воопшто, и дека е онеспособен со помош на клетва, и потребна им е Елена и каменот за да ја скршат клетвата за да го ослободат. Така сфатив јас.:D
Една од милЈон теории ебаго.
Онеспособен за што??? Дечкото си шетка по сонце, кол у срце не му прави ништо. Како Чак Норис е :)
Незнам има многу теории ама јас сеуште се држам за мојата :)

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Дракула е првиот вампир..:)
ја сум првиот вампир:vozbud::pos: :сесамоубива:
и ја сум за теоријата на Апо зашто едино што може да ги уништи е врколак. Е сега може овие Оригиналиве се и отпорни и на вукодлаците (зашто нели видовме дека не се обични вампири), па постои можда некоја друга клетва, као што кажа Др. Кулен. Појма неам. Ајде ке видиме како ке ја тераат, само се надевам дека Кетрин брзо ке излезе од гробницата:wub:

Член од
9 октомври 2010
Мислења
56
Поени од реакции
0
Мислам дека Клаус е тој што ја направил Кетрин вампир. А и дали клетвата е тоа што се вампири па сакаат да станат нормални или пак има врска со некој други натприродни суштества многу помоќни и од вампири и од врколаци.

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
ум за друг пат, од ко че му акниш колец, и глата скинимуја ! :D

I

Intex

Гостин
Мислам дека Клаус е тој што ја направил Кетрин вампир. А и дали клетвата е тоа што се вампири па сакаат да станат нормални или пак има врска со некој други натприродни суштества многу помоќни и од вампири и од врколаци.
Клаус е првиот вампир воопшто, а овој што се појави е само негов слуга. Барем јас така ги сфаќам работите.:)

Н

'Никола'

Гостин
Наредната епизода се вика "Katerina", сигурно ќе се открија уште нешто од нејзиното минато.
И да, гледајте го промото, ќе биде прејака епизода.:vozbud:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Ха... ви реков дека бугарка ќе е... се прашувам кога Бони ќе тргне во Африка по корењата...

Компликации... компликации

Kajgana Shop

На врв Bottom