The Vampire Diaries

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Исто. Некако имам сомнеж дека
тој нигерот е Клаус.

Добре дојде у клубот. Истиот муабет го правев со еден другар, и мене ми иде таа идеја у глава. Ама може и он да биде вештерот што е потребен да се прекине клетвата:)

Бит че жустрооооо:vozbud:

П.С. Кој викаше дека ако испадне дека Кетрине е Бугарка ќе прекине да ја гледа серијава??????

It is unknown if on the show they were once human but if they are following the books somewhat they weren't made, they are vampires that have never been human.
Дал е могуќе? :D

Добре дојде у клубот. Истиот муабет го правев со еден другар, и мене ми иде таа идеја у глава. Ама може и он да биде вештерот што е потребен да се прекине клетвата:)

Бит че жустрооооо:vozbud:

П.С. Кој викаше дека ако испадне дека Кетрине е Бугарка ќе прекине да ја гледа серијава??????
Јас :S

Хаха . Веке намесивме нашата Бугариjа и во вампирските серии на американските тиинове . Многу ми се нрават вашите коментари . Сега да не ја прекинете сериjава само зашто во еден епизод се сборувало малце на бугарски . Хаха .

Ама како ја извртија серијава:vozbud:
Кој ќе чекат сега до 2 Декември за новата епизода.....

оште малко... напнувај... оштее малкоооо напнувај напнувај... оште малкоооо..... :pos: :pos: станува се поинтересно и поинтересно :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom