The Vampire Diaries

Dietrich

Just a fan...
Член од
12 мај 2010
Мислења
161
Поени од реакции
80
Баш кога мислев дека Мејсон ќе биде некоја голема фаца
го убија
, значи стварно не можеш да предвидиш... :toe: А
ма важно Тајлер треба да биде ѕвер понатаму...

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Доообра епизода, навистина неочекувано беше тоа што го стори Дејмон :D ама затоа ја сакам серијава,
летаат актери од неа ко гулабчиња
:pos:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Мислам дека Мет нема да умре. Нема логика Мет да го исфрлат од серијава. Евентуално да стане и он вампир за да бидат пак заедно со Керолајн, шо ми е некако многу лигава опција, така да мислам дека нема да умре.

I

Intex

Гостин
Мислам дека Мет нема да умре. Нема логика Мет да го исфрлат од серијава. Евентуално да стане и он вампир за да бидат пак заедно со Керолајн, шо ми е некако многу лигава опција, така да мислам дека нема да умре.
А мислиш Тајлер ќе го остаат како потенцијален врколак само? Нема шанси, сигурен сум дека ќе убие некој.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
А мислиш Тајлер ќе го остаат како потенцијален врколак само? Нема шанси, сигурен сум дека ќе убие некој.
Абе шо ги знам многу опции лежат тука. Исто може
Мет да умре, Керолајн да збесне и она да тргне по Кетрин. Има многу работи кои можат да ги направат, баш ме интересира да видам која ќе биде.

Н

'Никола'

Гостин
И конечно ја изгледав денес. Многу неочекувани работи во епизодава, алал да им е. Заебете шпанска серија, конечно не' потсетија дека Дејмон е вампириште. Е сега има милион варијанти што како, и можеме само да нагаѓаме.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
рчкање на темата doppelganger пак:vozbud: Ете од кого бегала Кетрин! Karma is a bitch! Те вратија кај што одамна требаше да завршиш. Мислев дека Бони и Дејмон ке се пар, али видиш го местат Џереми нешто

Н

'Никола'

Гостин
Лелееј епизодава.
Ни за момент не поверував дека Кетрин е мртва, ама пак мислев дека сепак изрежирано е сето тоа од неа, а не од Дејмон.:) А што по ѓаволите е ова сега на крајов што се деси.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Ни за момент не поверував дека Кетрин е мртва, ама пак мислев дека сепак изрежирано е сето тоа од неа, а не од Дејмон.:) А што по ѓаволите е ова сега на крајов што се деси.
Батето уствари е тој што ја мава Кетрин, бар така мислам

летаат актери од неа ко гулабчиња
:pos:
+1:icon_mrgr

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Не те разбрав.:raz:
Ни јас :D

Него... занимлива епизода, можеле да се потрудат малку
Тајлер да не премине
ама тоа е тоа. Баш да видиме дали ќе се исполни пророштвото на
Кетрин

Н

'Никола'

Гостин
Не читајте ако не сакате да знаете однапред. Јас не можев да одолеам.:)
Who's that mysterious guy with the mask? Oh wait, that wasn't guy at all, it's a girl.:) The vampire Rose. 500 години стара и во друштво со вампир кој што ја претворил Кетрин. Во мисија по мунстонот, за кој ќе се открија уште некоја легенда. И да, Дејмон ќе ја бендисал Rose:vozbud:
Ај доста е, многу да не се занесам. :)
Ова станува преинтересно.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Не читајте ако не сакате да знаете однапред. Јас не можев да одолеам.:)
Who's that mysterious guy with the mask? Oh wait, that wasn't guy at all, it's a girl.:) The vampire Rose. 500 години стара и во друштво со вампир кој што ја претворил Кетрин. Во мисија по мунстонот, за кој ќе се открија уште некоја легенда. И да, Дејмон ќе ја бендисал Rose:vozbud:
Ај доста е, многу да не се занесам. :)
Ова станува преинтересно.
Не те разбирам :( :pos2:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Не те разбрав.:raz:
Ни јас :D

Него... занимлива епизода, можеле да се потрудат малку
Тајлер да не премине
ама тоа е тоа. Баш да видиме дали ќе се исполни пророштвото на
Кетрин
Дечково на крајот што ја грабна Елена, е всушност момчетава што ја брка Кетрин цело време и преппоставувам за него бил наменет каменов. Ќе видиме ќе видиме, ќе биде преинтересно понатаму.
П.С. Една од најдобрите епизоди досега беше оваа:)

Kajgana Shop

На врв Bottom