Мислам дека Мет нема да умре. Нема логика Мет да го исфрлат од серијава. Евентуално да стане и он вампир за да бидат пак заедно со Керолајн, шо ми е некако многу лигава опција, така да мислам дека нема да умре.
Абе шо ги знам многу опции лежат тука. Исто можеА мислиш Тајлер ќе го остаат како потенцијален врколак само? Нема шанси, сигурен сум дека ќе убие некој.
Ни за момент не поверував дека Кетрин е мртва, ама пак мислев дека сепак изрежирано е сето тоа од неа, а не од Дејмон. А што по ѓаволите е ова сега на крајов што се деси.
летаат актери од неа ко гулабчиња
Не те разбрав.:raz:Батето уствари е тој што ја мава Кетрин, бар така мислам
+1:icon_mrgr
Ни јасНе те разбрав.:raz:
Не те разбирам :pos2:Не читајте ако не сакате да знаете однапред. Јас не можев да одолеам.
Ај доста е, многу да не се занесам.Who's that mysterious guy with the mask? Oh wait, that wasn't guy at all, it's a girl. The vampire Rose. 500 години стара и во друштво со вампир кој што ја претворил Кетрин. Во мисија по мунстонот, за кој ќе се открија уште некоја легенда. И да, Дејмон ќе ја бендисал Rose
Ова станува преинтересно.
Јас не разбирам што не разбираш?Не те разбирам :pos2:
Не те разбрав.:raz:
Ни јас
Него... занимлива епизода, можеле да се потрудат малкуама тоа е тоа. Баш да видиме дали ќе се исполни пророштвото наТајлер да не преминеКетрин