The Vampire Diaries

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Нема шанси да е Нина бе :):)
Уопште не ни личи на неа :)

I

Intex

Гостин
Мене на неа ми личеше, ама не бев сигурен. Како и да е, штета што не е она.:D

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
^Потсеќа на Нина, али не е толку убава (а додуше понадарена е:pipi:)
Него што почна да ми се дешава, да не ја отворев темава немаше да ми текне дека утре имаме нова епизода :сесамоубива:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Само уште малку :P се надевам нема да ме заебе стримов

Член од
9 октомври 2010
Мислења
56
Поени од реакции
0
Топ е 8ва епизода. Се појавуваат The Originals . Ваљда ке им треба и Tayler коа ке се тепаат со нив. А изгледа тој што го спомнаа Klaus е оној првиот вампир. И сеа значи сите заедно против The Originals.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Ухааа, во право за две работи... дека актерите летаат од серијава само што ќе ги видиме, и тоа дека ако продолжат вака и дракула ќе го запознаеме... интересен крај нели :P

п.с ама заморно е да се гледа до ниедно време :S

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Ај малце погоре спојлери припазете :)
Само мене ми имаше ептен
Charmed+Twilight елементи? Катерина Петрова некако ми изгледа старачка а? :) Road trip oh yeah! Заборавив: го приметивте изразот на Елена кога го виде Дејмон :)
Нови секси
мртви
вампичињаа:pipi:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Ми текна нешто сега уз разговоров со Вампирката... нели Тајлер ја виде Керолајн во шумата кога Мејсон ја нападна... го виде и Стефан како трча... што бидна со тоа?

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.863
Поени од реакции
5.737
Ми текна нешто сега уз разговоров со Вампирката... нели Тајлер ја виде Керолајн во шумата кога Мејсон ја нападна... го виде и Стефан како трча... што бидна со тоа?
Керолајн мислам дека го среди :) го "испуљи" во очи и ми кажа 2-3 слатки зборови :pos: :pos:

Н

'Никола'

Гостин
Топ е 8ва епизода. Се појавуваат The Originals . Ваљда ке им треба и Tayler коа ке се тепаат со нив. А изгледа тој што го спомнаа Klaus е оној првиот вампир. И сеа значи сите заедно против The Originals.
Џиги, дај полека со спојлерите. Ако ја немав гледано ќе ти се налутев.:)
А овие Оригиналниве многу јаки бе, само што чекаше овај толку време за да се разбуди. И не ми е јасно зошто им е потребна Кертин и што е толку специјално со неа и што е финтава со клетвава и со мунстонов? Ај некој. Некако ептен ми се измешаа работиве. Не гледам повеќе 10 серии во исто време.:)

Член од
9 октомври 2010
Мислења
56
Поени од реакции
0
Абе изгледа Кетрин и Елена и мунстонот им требаа за да тргнат некоја клетва. Според мене клетвата е тоа што се вампири. Изгледа со тоа вампирите ( а може и врколаците ) ќе можат пак да станат луѓе.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Не се сложувам... изгледа единствено што може да ги убие е врколак... а на овие им треба да ги онеспособат нив за целосна доминација :)

Dietrich

Just a fan...
Член од
12 мај 2010
Мислења
161
Поени од реакции
80
Claus ме потсети на Santa Claus :vozbud:ама новата баш е :wub:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Џиги, дај полека со спојлерите. Ако ја немав гледано ќе ти се налутев.:)
А овие Оригиналниве многу јаки бе, само што чекаше овај толку време за да се разбуди. И не ми е јасно зошто им е потребна Кертин и што е толку специјално со неа и што е финтава со клетвава и со мунстонов? Ај некој. Некако ептен ми се измешаа работиве. Не гледам повеќе 10 серии во исто време.:)
Абе изгледа Кетрин и Елена и мунстонот им требаа за да тргнат некоја клетва. Според мене клетвата е тоа што се вампири. Изгледа со тоа вампирите ( а може и врколаците ) ќе можат пак да станат луѓе.
Мунстонот и Кетрин им требаат за да ја прекинат клетвата. Уствари не им треба Кетрин им треба Елена.
Клетвата за вампирите да можат да одат и кога има сонце и за црколаците да можат да се претвараат кога сакаат. Барем така мислам дека кажаа во минатите епизоди.

Член од
9 октомври 2010
Мислења
56
Поени од реакции
0
Ај за врколаците да се претвораат, ама на вампириве што ќе им е да одат преку ден кога си имаат прстени. Башка и тој батката што дојде од Оригиналните дојде таму сред бел ден значи и он има прстен. А и не верувам дека тоа со клетвата ќе важи за сите вампири. Тоа ќе биде само за на еден или мал број број вампири да им се тргне клетвата.

Kajgana Shop

На врв Bottom