The Vampire Diaries

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Густо има да биде.... Дефинитивно ке гледаме љубовен триаголник меѓу Елена, Стефан, Кетрин и Дејмон :) најмногу ме интересира како Стефан ќе реагира на Кетрин и дали Елена ке се сплетка со Дејмон. Новава сезона осеќам дека ке бидне уште повозбудлива од правата. Ајде уште малку :)

Густо има да биде.... Дефинитивно ке гледаме љубовен триаголник меѓу Елена, Стефан, Кетрин и Дејмон :) најмногу ме интересира како Стефан ќе реагира на Кетрин и дали Елена ке се сплетка со Дејмон. Новава сезона осеќам дека ке бидне уште повозбудлива од правата. Ајде уште малку :)
Тотален офтопик: Четириаголник (хм, правоаголник, квадрат:)).

vampire-diaries-season-2-promo-shot.jpg

:vozbud:

Искрено, очекувам уште во првата епизода да видам топлес сцени од Кетрин. Не од Елена, од Кетрин.:P

Ц ц ц ни слика бе на вас човек да не ви остави....:) Уште колку дена останаа?

3 се со оглед на тоа дека кај нас торентот ќе стигне утрото на 10ти :)

Во право си за тоа, но јас планирам во живо да ја гледам на некој стрим. Се надевам нема да се зафркнам ко со Лост претпоследната епизода коа ми падна интернетот на сред епизода.:)

ајде ни почна серијава :vozbud: едвај ја чекам првава епизода :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Во право си за тоа, но јас планирам во живо да ја гледам на некој стрим. Се надевам нема да се зафркнам ко со Лост претпоследната епизода коа ми падна интернетот на сред епизода.:)
Па како и да правиш пак на 10ти ќе ја гледаш во 2 и пол, три саатот сабајле е некаде :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom