D
D_NazGUL
Гостин
Позади сцената
[media] /[media]
[media] /[media]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Moже да ми кажете термини?
Болен сум за серијава. Марко те молам линкот по ПП :smir:
Пратено ти е линк
сега ја симнувам серијата Band Of Brothers![]()
колку е глупаво ради пацифик да го гледаш Band of borthers а не обратно...или го гледаш Господар на прстените враќањето на кралот и викаш добар е филмов и ги глеаш другите 2 предходни дела...
колку е глупаво ради пацифик да го гледаш Band of borthers а не обратно...или го гледаш Господар на прстените враќањето на кралот и викаш добар е филмов и ги глеаш другите 2 предходни дела...
Многу е добра серијава ,се заразив уште на првото гледање сега ќе ја гледам втора епизода.Гледај ја сега серијава додека е премиерно така е поќејфски некако кога гледаш премиерно серијафино изгледа серијава, само знаејќи колку се навлекувам на серии а особено која пасија ми се ваквите посветени на 2св а и таквите филмови воопшто, ќе се стрпам да излезе цела сезона па да ја изголтам наеднаш... вака епизода по епизода ќе полудам - знам![]()
:pos2: Коментаров значи ти е ....
Пацифик не е продолжение на Band Of Brothers. Кај нас мислам дека ниедна тв станица не ја прикажа таа серија, па од каде да знаат луѓето за неа?