The Pacific

• Креатор на темата Креатор на темата D_NazGUL
  • Време на започнување Време на започнување
:pos2: Коментаров значи ти е ... :tapp:.

Пацифик не е продолжение на Band Of Brothers. Кај нас мислам дека ниедна тв станица не ја прикажа таа серија, па од каде да знаат луѓето за неа?

Изгледа не си ме сфатил која ми беше поентата...кога видоја на рекламата дека пишува from the directors of band of brothers и сите одеднаш се запознаја со серијава...а не некој кога ке им ја предложи у предлог на филмови туку кога ке видат некоја јака реклама.

:pos2: Коментаров значи ти е ... :tapp:.

Пацифик не е продолжение на Band Of Brothers. Кај нас мислам дека ниедна тв станица не ја прикажа таа серија, па од каде да знаат луѓето за неа?

прво на hbo ja даваја кога ја имаше скоро на сите кабелски оператори,после поправен на хрт 1 и последно на канал 5...и ти да ја пропуштиш 3 пута по ред и ради тоа што пишуваше на пацифик (тоа и тоа) да ја гледаш ...

Изгледа не си ме сфатил која ми беше поентата...кога видоја на рекламата дека пишува from the directors of band of brothers и сите одеднаш се запознаја со серијава...а не некој кога ке им ја предложи у предлог на филмови туку кога ке видат некоја јака реклама.

прво на hbo ja даваја кога ја имаше скоро на сите кабелски оператори,после поправен на хрт 1 и последно на канал 5...и ти да ја пропуштиш 3 пута по ред и ради тоа што пишуваше на пацифик (тоа и тоа) да ја гледаш ...
битно band of brothers ја најдов со екстра квалитетна слика Bluray rip сликата е истоа како HD :vozbud:

а сега брзо ја давале на телевизија или одамна band of brothers ??

битно band of brothers ја најдов со екстра квалитетна слика Bluray rip сликата е истоа како HD :vozbud:

а сега брзо ја давале на телевизија или одамна band of brothers ??

Банд оф брадерс поодамна беше колку што се сеќавам на Канал 5 негде кај 10 11 се даваше. Туку знае некој кога излегува следниов дел на пацифик?

Банд оф брадерс поодамна беше колку што се сеќавам на Канал 5 негде кај 10 11 се даваше. Туку знае некој кога излегува следниов дел на пацифик?

HBO 29.03 пон 21:05 3та епизода
HBO 05.04 пон 21:05 4та епизода

овде има термини
http://www.hbo.mk/SeriesDetail.aspx?SeriesId=166&menu=1 барај по епизода и ќе најдеш дадумот на премиерното прикажување на HBO

излезе и 3та епизода :vozbud:

Јао мајко моја беда жива. Па ова последнава епизода боље ќе беше да гледам How I met Your Mother! Оригиналните BoB ги имам гледано едно 10 пати бидејки сум зависник од добри воени филмови на тема на Втораѕа светска војна и најверојатно и заради тоа очекувањата ми беа големи, но кога би оценувал од 1-10 за Пацифик би дал само една скромна двојка! :nenene:

Првите две епизоди иако не беа подобри од ВоВ, беа ОК. Али третава, леле жива досада. Се надевам 4тата ќе има добра акција.

абе у Пацифик изгледа појќе ќе биде причата околу животиве на људиве у војната и после војната помалу ќе има акција пукање војна и др

ја изгледав првата епизода неможев да дочекам
задоволен сум засега само се надевам борбите ќе бидат надење и начисто дека јапонциве тешко се забележуваат меѓу дрвја и грмушки:pos2:

Луѓе абе третава беше малце боринг пошто после би требало у наредниве да се испоотворат со јапанциве. На најавната шпица какви тепања имаше така да би требало од 4тава да почне хардкор тепање. Барем се надам.

И четвртава ја изгледав,
слабо акција.

Него досега ми се допадна Пацифик, Hans Zimmer човече, каква моќна музика има направено на почетокот, свака част. Исто така и актерската екипа е погодена.
Инаку не очекувајте премногу акција, јас мислам дека најдоброто ќе биде меѓу последните епизоди, посебно онаа на Иво Џима. Сега за сега Пацифик е добар.

Четвртата не ја фатив денеска. Мислев да ја гледам попосле ама ја немаат уште пуштено на макс тв видеотеката. Утре изгледа ќе ја пуштат.

Иначе со секоја епизода има и по едно кратко документарно филмче од по 3 минути. На ХБО дигитал на макс тв ги пишува како Пацифик - ветерански воведи. Ги има и на јутуб, таму се напишани The Pacific - Historical Background.

Одам да гледам 4-та. Малце со 3-тата заебаа ама сега ќе видиме

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom