Ја догледав втора сезона сношти...Oh man oh man...

Како јутјуберине шо се снимаат за реакции бев. Офф колку беше прејако. Thank God for Jon Favreau and Dave Filoni. Требаше Марвел рецепт да се замеша во Star Wars за да се вратат на правиот колосек

. А тоа е - дај им го на фановите тоа што го сакат! И уживај гедајќи reaction videos на интернет. Ова да беше 90 минутен филм во кино и да не беше пандемијава, ќе беше типично Star Wars лудило. Да го додадам и одличниот ost од Ludwig Göransson, посебно сцената со Лук кога маме им *** на дроидите, исто ко Dart Vader во Rouge One
и откако влезе Лук на мостот, во позадина мелодијата од Binary sunset од оригиналната трилогија ...мх мхх мераци. Уште фалеше на крајот кога заминуваше Лук со Грогу во лифтот, Мандо да му го покажеше металното топче и грогу да го привлечеше на кај себе од далечина....уф колку ќе беше прејако тоа
Изгледа планот им е да продолжат со серииве после периодот на Episode 6, за колку толку да ја исправат работата, откако последната трилогија не ги задоволи фановите. Approved by me

.