Вреди за глумата, ликовите, сетовите, музиката... Според мене првата сезона беше одлична. Но, ако бараш мистерија од типот на Lost, Kyle XY, Fringe, Strain, Extant, сега новава Sense8, во кои од почеток до крај се стремиш да дознаеш „што у п***у матер се случи“ и на крај или дознаваш или веројатно ќе дознаеш, тука нема да најдеш ништо такво, зошто од старт кажаа дека целта не им разрешување на мистеријата, туку како таа мистерија влијаела на животите на ликовите. Па така, веројатно до крај нема да дознаеме кој ги зеде заминатите.Дали вреди серијава? Јас ги изгледав првите неколку епизоди додека излагаа, ама не ми беше ништо посебно, па после ја прекинав. Вреди да ја изгледам или да не си трошам време, секако имам многу други за гледање
Не знаев за ова. Супер ко така. Нема да има спојлери.сега вторава е снимена по оригинално сценарио.[DOUBLEPOST=1434188574][/DOUBLEPOST]
Со повеќето да.
Едвај чееекаааммм!!! Ги обожавам ваквите локации. А ќе продолжат со истите ликови од првата сезона?
Втората сезона почнува на 4-ти октомври.Кога да ја очекуваме втората сезона?
Pocna.Кога да ја очекуваме втората сезона?
Не е истото бебе. Јас го сфатив како miracle land или нешто во тој смисол, нели само тука немаше исчезнати. Ќе видиме како ќе се развива приказната, овие изгледаат како ептен затворено комјунити, претпоставувам се исплашени да не им се наруши идилата или кријат некоја тајна.Јас сум фасциниран! Ова засега ми е подобро од првата сезона. На почетокот се' беше ново, не се знаеше ни кој е кој ни што е што ама во втората половина на епизодата, коцките почнаа да идат на своите места. Мнооооогу мистерија... Не ми е јасно тоа со црнката што умре со бебето. Тоа бебето што го има оваа што е со Рик, е истото од црнката или го имаа и во првата сезона?
Приказната се равива бавно, сепак е ХБО продукција, меѓутоа не знам како успеваат тие 60 минути да ми поминат за миг. И првата сезона се прашував истото. Иако дејството е бавно, сепак успеваа да ме внесат во епизодата што си мислев дека нешто не е во ред со БС плеерот, дека ми прескокнува.
Јас продолжувам, ова ми е предобро!