Со жив зорТ ја изгледав. Значи за мене прва сезона имаше 20 и кусур епизоди. Една епизода не изглеав ко шо треба, испочетка па до краја. Се ги сецкав. Или ќе ми скурчеше или ќе заспиев. Абе на моменти и ме замараше. Поooo досадна серија. Добро, лажам. 9 и 10 ги изгледав во еден здив. 9 мислам ја спаси сезоната. И тие епизоди кај што вајаат еден лик. Е и за тоа алал.
Верглаат, лупаат, лупаат, настани, дешавки, луѓе, флешови, курци, палци и на крај ќе ги направат сите мртви, на чистилиште - во бело.
Упс, веќе ги има тие у бело. Тогаш може ќе испадне дека некој само сонува. Може и серијата не постои, нити кајгана постои, нити ние постоиме, може сите сме само дел од некој луциден сон на
@Zlatikevichius ...?
На серијата и дадов шанса само поради тоа шо он ми ја предложи. Па затоа Злате (дарлинг), ако веќе ти си тој шо сонува, дај ебате разбуди се. Или биди појасен.
Понекогаш имав чувство дека серијава е наменета само за жени. И за оние шо се осеќаат ко за такви. Една оросена девојка не видовме у серијава. Една саглам оросена. Се некои стринки у години. Па и тоа колку ми одеше на нерви, форсирањето на Кевин и неговите мускули, поооооооооооооо
Дури отидоа до таму шо имаше еден дијалог меѓу тоа ретардираните другарчиња на Џил (посветен на тоа дали другачка и се ебава со татко и) кај шо едниот вика : "Па сигурно се ебава, чоекот има страшно згодно тело."
Ефтино Линделофе. Многу ефтино.
И не знам дали само јас очекував да има нов бран на исчезнувања? Се изначекав. Шо е бе то 2 %? Па ние само од Македонија колку имаме за исчезнување, ехе. Влада на РМ, фудбалска репрезентација на Македонија (ма и федерацијата комплет нека иде јабана), цела естрада, цела администрација, новопечените газди, транзициските олигарси... И на никого нема да му е гајле. Мех 2%. Ми (ви) вонт мор.
Саундтракот е добар. Одлично ја впива депресијата и сивилото. Крахот на Нора боли. Лорен и крикот за Џил е исто впечатлива сцена. Има серијава некоја уметничка жица. Можат да ја направат подобра. Само ако ги лимитираат интригите и мистериите кои ги нафрлаат (а се без одговор) ќе биде покул.
Ако втора сезона не биде подинамична и со повеќе одговори на почеток, дефинитивно ќе ја баталам.