The Blacklist

• Креатор на темата Креатор на темата D-r-ot
  • Време на започнување Време на започнување
Чудна е малце, чудни ствари се дешаваат. :eek:

Со главниот блеклистер, ваљда има некој што сите овие претходни блеклистери ги „држи“, демек сите овие претходни работат за него, у тој фазон.

Не толку интересна епизода, колку што открива што ќе се дешава у наредните.

Онај шо им постави камери во куќата со јаболкото уште не се откри кој е а ?
И не ми се верува да му е ќерка пошто 90% од гледачите мислат така, мислам дека намерно му е направено да мислите така. По мое, или и е постар брат, или нејзиниот татко и Ред се одамнешни пријатели :)

Онај шо им постави камери во куќата со јаболкото уште не се откри кој е а ?
И не ми се верува да му е ќерка пошто 90% од гледачите мислат така, мислам дека намерно му е направено да мислите така. По мое, или и е постар брат, или нејзиниот татко и Ред се одамнешни пријатели :)

Ја гледаше најновата епизода :) ?

Испадна дека се пријатели, но

тоа што се шпекулираше на почетокот е изгледа вистина.
Редингтон е таткото на Кин.

Ја пртпоставував дека некако е поврзан со нејзиното семејство уште од првата епизода, а иначе надгледувачите не сум сигурен кој се... сега ме интересира шо че се случи со мажот на Лиз, Том дали стварно е некој шпиун или навистина Рејмод само го намести.. :D

Додадено: тој кажа дека го напуштил своето семејство а како и зошто нигде не е пишано дали женаму е жива или не .. лиз е посвоена.. ја мислам дека на крајо тој че и испадни татко :P

Ја пртпоставував дека некако е поврзан со нејзиното семејство уште од првата епизода, а иначе надгледувачите не сум сигурен кој се... сега ме интересира шо че се случи со мажот на Лиз, Том дали стварно е некој шпиун или навистина Рејмод само го намести.. :D

Додадено: тој кажа дека го напуштил своето семејство а како и зошто нигде не е пишано дали женаму е жива или не .. лиз е посвоена.. ја мислам дека на крајо тој че и испадни татко :P

За надгледувачите и јас неможам да сфанам кои се тие, ама за мажот и дефинитивно мислам дека ќе испадне некој агент на ЦИА или слично. Тие документи, пасоши пари и слично не беа магично скриени во домот...

Има уште 2 еписоди до крајот на сезоната, едната е на 25 овој месец а последната е на 2ри декември :)

Какви 2 епизоди бре?
22 епизоди ќе има сезонава, на 4 октомври беа порачани уште 9, затоа што имала висока гледаност и добри оцени.

Убаво е што се раководиш по нешто, ама веќе кога се раководиш по нешто, барем целосно види го она што те води.

On October 4, 2013, NBC gave a back-nine-order, filling out the series' first season.

Ај над Episodes, види која бројка ја има како број на епизоди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom