The Big Bang Theory

• Креатор на темата Креатор на темата диме
  • Време на започнување Време на започнување

Кои се вашите омилени ликови во серијата? (најмногу три)

• Вкупно гласачи
    432
И јас дојдов истото да го пишам. :D На почетокот ништо не ги разбрав за мен-бет-мен-бет-бетмен :D
Јас до пола негде ги пратев, после требаше со паузи ама си реков батали...
Инаку супер епизода, да.

Најверојатно зош колку што глеам 24та ќе да беше

Јас не ги гледам по ред, т.е. еднаш одамна ги имав почнато да ги гледам, ама ги прекинав, и сега ги гледам овде на РТЛ хрватската.
Ме нервира Ејми, многу глупав лик ми е. И Ленард многу тупи у задње време, би го избацила од серијава. Тотално несмешен лик, само кенка нешто, само Пени и Пени и ништо друго. Лигавештини.
Освен Шелдон што е стандарден, и Раџ е лудило, одма после Шели е он.

Мајкиве на двајцата се лудница.

Кога го извади крстот и сакаше да застанат да купи лук :pos::pos:
И прошлата сезона мислам беше, кога мајка му на Шелдон и потеше на оваа за религија, Беверли каков фејспалм си удри :pos: Треба почесто да ги има нив :cuc:

Па уште мајкиве останаа смешни во серијава.
И Стујард. :D

Некако нагло заврши сезонава. Кога почна последната епизода мислев ќе дознаеме нешто интересно, како презимето на Пени. А заврши како секоја рандом епизода. Сепак очекувам во првата епизода од следната сезона да се појави фамилијата на Пени па да дознаеме повеќе откачени работи за нив.

Иронично ( за мене секако ) , иако 6та сезона ми е дефинитивно најслаба од сите , сепак ја содржи најјаката епизода у цела серија , да не беа некои мутави делови со Раџ и онаа мутавана со шишките ова ќе беше совршенство. Секако мислам на 23тата епизода , претпоследната :D
Хауард со неговите Impressions се надминува себеси , а и Шелдон и Пени имаат некои страшни моменти

Come on are we gonna sit around chatting like a bunch of teenage girls , or are we gonna play D&D like a bunch of teenage boys WHO ARE NEVER GONNA HAVE SEX WITH THOSE TEENAGE GIRLS

:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

You are playing D&D , you are playing D&D , THIS WHOLE APARTMENT is playing D&D

.. GO ON , Give him your lunch money :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Мене отсекогаш најсмешна епизода ми била онаа кога Ленард, Раџ и Хауард отидоа да посматраат дожд од метеори во природа, и кога ги изедоа колачињата со канабис. А Пени се лизна дома во кадата и Шелдон ја носеше на болница. Се газев од смеа од прва до последна минута. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom