The Big Bang Theory

• Креатор на темата Креатор на темата диме
  • Време на започнување Време на започнување

Кои се вашите омилени ликови во серијата? (најмногу три)

• Вкупно гласачи
    432
Јак е Шели :pos: Кога спомна наредниот роденден замалев. Мораше ваков настан да се разбие колку толку љубовната монотонија што владее еден период.

Веќе и по 18мин им траат епизодиве. Да може и по 15 ќе ги напраат
Е, и јас ова го приметив.
Катастрофа. Многу кратко траат. Плус тоа на крај, плус шпицата, плус некогаш има црнила од енкодериве кои траат и по 10 секунди...
16-17 мин епизода, ПОБОГУ.

Е, и јас ова го приметив.
Катастрофа. Многу кратко траат. Плус тоа на крај, плус шпицата, плус некогаш има црнила од енкодериве кои траат и по 10 секунди...
16-17 мин епизода, ПОБОГУ.

кој е како нив неколку милиончиња да правиш од 15 минути

Раџеш овоа путенце плавово да си го фати. :love:Таа женска му со црвената коса, поглуп женски карактер - здравје:гомце:

Бела беше бе. Ама гласот... често го зима/ла на грло изглеа.

Абе ако, душе беше ептен. Нека ги спојат. За оваа даскава со црвена коса е измислена. Една сцена со неа не можам да се сетам што ми била смешна. :гомце:

Епа тоа е цела поента , како што рече Anon на црнилата , тука во уса идат реклами. од една реклама прават над 300 000 $ и оп , ленард милионче од епизода. а досаден е како леќа[DOUBLEPOST=1454711626][/DOUBLEPOST]According to that outlet, CBS’ The Big Band Theory (and its plum 19+ million total viewer average) now requires $326,260 per 30-second slot.

Мене уште ми е симпатична серијава. Се уште знаат да извадат добра епизода. Има простор да тераат уште цела сезона како што се планира. Само стварно приметив дека епизодиве се помалку траат.

I jas pocnav da gi gledam, do 5 sezona sum, znachi definitivno na site devojchinja pomali na forumov im sovetuvam da si fatat decko ko Sheldon, koj car e covece, jas se osekjam ko Penny most of the time koga zbori, niso ne razbiram od fizika :D Neznam samo shto chekav volku da ja pochnam sezonava.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom