The Big Bang Theory

• Креатор на темата Креатор на темата диме
  • Време на започнување Време на започнување

Кои се вашите омилени ликови во серијата? (најмногу три)

• Вкупно гласачи
    432
Првите 4,5 сезони беа перверзија и имаа доста оригинални шеги. Нешто што ми остана в ум е Шелдон роботот! Скоро секоја епизода имаше по неколку вакви моменти.

Не ми е гледана само последната сезона ќе ја гледам наскоро ама последниве сезони беа лајно... Ги сменаа сите карактери за 360 степени.

Sent from my LG-H830 using Tapatalk

Ја одамна престанав да ја гледам пошто ја снема оригиналноста.

Последниве треба да се поинтересни, ја отапеа со последнава прикажана
Да се надеваме на многу добро финале :D

Колку и да скиснаа последниов период сепак последните две сцени беа :place::place:
Goodbye nerds... and Penny.

Со стил финишираа, алал вера за емоциите.

Инаку не прочитав нигде, дали и од Young Sheldon беше последната епизода или ќе продолжат со нови ?

Edit: Најдов, продолжена била со уште 2 сезони.

Последно уредено:
Не ми се верува заврши.. Пени најмногу ке ми фали.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Конечно серија со одличен крај. (y) Ќе недостигаат дефинитивно.

Се знаеше од пред 100 години дека ќе земат Нобелова награда на крај. Јас иначе цело време мислев дека има уште една епизода додека ја гледав последната, иначе солзи не ми бегаа на говорот на Шелдон. :D

Крајов беше 10ка, знаев дека ќе го поправат лифтот хаха, running gag им беше, како во The IT Crowd што се заебаваа со фирмата, никој не знаеше што работат

Се знаеше од пред 100 години дека ќе земат Нобелова награда на крај. Јас иначе цело време мислев дека има уште една епизода додека ја гледав последната, иначе солзи не ми бегаа на говорот на Шелдон. :D
Има уште една кај што Пени и Ленард се на сетот и кажуваат за добри моменти.

Мислам дека ќе биде убаво ако за 10тина години направат уште сезона или две.

Одличен крај. Очекував Шелдон на крајот да добие Нобелова, бебето на Пени очекував да дојде порано, а и очекував дека Раж ќе се ожени на крајот. За мене ова е најдобрата серија која што сум ја гледал во животот.

Оваа сезона беше подобра од претходната.

Одамна се очекуваше дека ќе заврши со Нобелова за Шелдон. Само си мислев заедно со Ленард ќе ја добијат. Ама и вака со Ејми испадна супер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom