Може му е позната имитацијата од Хауард, па си рекол заеби.Мене уште не ми се верува дека не успеа Кристофер Вокен да го донесат у серијава...
не праве проблем Кристофер Вокен за тоа. На SNL има гостувано, во скечеви со негова имитација, па човекот не се луте.Може му е позната имитацијата од Хауард, па си рекол заеби.
Не е за лутење, имитацијата не беше wow.не праве проблем Кристофер Вокен за тоа. На SNL има гостувано, во скечеви со негова имитација, па човекот не се луте.
можеби овие последниве епизоди постојано ќе носат гости, па ќе изненадат и со Кристофер Вокен. Можеби и Николас Кејџ.
ако го платат добро ќе дојде и оро ќе игра. (школуван танчар е)Не е за лутење, имитацијата не беше wow.
Може и не го викнале човекот едноставно, а и да го викнале, сигурно дека му дошло до гостување во серија што гарант не ја гледа и не го занима.
Абе за пола век работа ако уште немаат пари спечалено па на 80 уште да им фалат, што да правиме.ако го платат добро ќе дојде и оро ќе игра. (школуван танчар е)
Баш претера, Пријателите се топ1 од вакви ситкоми, најмалце 1 ниво над Биг Бенг.Стигнав до 7 сезона до сега ми е прејака. Особено Шелдон мислам дека само заради него и Пени стигнала до 12 сезони серијата. Можеби и ке претерам ако ја споредам со Friends. Ми остануваат уште 6 сезони како и да е до новата епизода ке ги изгледам
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk