The Big Bang Theory

• Креатор на темата Креатор на темата диме
  • Време на започнување Време на започнување

Кои се вашите омилени ликови во серијата? (најмногу три)

• Вкупно гласачи
    432
Не може секоја епизода да биде епик, аман, се скапавте од жалење. Супер си беше епизодата. Очајна епизода че биди онаа кога нема да се насмеам ниту еднаш. Таква до сега немаше!

Џимеј си го претерал :)

Мене супер ми беа последните две епизоди, си држат стандард а и плус не се експонираше толку Ејми.

Многу грда епизода. Не ми се верува од што во што премина серијава. Ми фалат епизодите кога секоја вечер им беше ___night и правеа бар нешто и не беа овие антипатични жени. Една не ме насмеала досега.
И овај Раж не можам да го смислам, добро бе, кои се тие 47 души на анкетата што гласале за најсмешен дека е? Чоекот цела серија се користи со некои исти реплики.
Brown sugar, десет пати го спомна во последнава епизода, и за што? Ич несмешно.
За жал серијава ќе ја доживее истата судбина на HIMYM. Нека ја прекинат навреме.
ваков хејтерски коментар немам прочитано досега за серијава, за твоја информација епизодата беше најгледана од цела серија, и далеку беше од најлоша

ваков хејтерски коментар немам прочитано досега за серијава, за твоја информација епизодата беше најгледана од цела серија, и далеку беше од најлоша
Фала на информацијата, ама искрено ми е гајле која епизода колку е гледана. Не дека беше најлоша, ама од полошите беше.

Мене па ми беше ептен смешна, дали така расположен се погодив кога ја гледав.

Јас уште од навика ја гледам.. како и himym, вие се докажувате дали била океј или не.
Одамна се немам смеено на овие две. :/

Same here.
Двете ги гледам од навика и колку да знам како ќе завршат, али TBBT не е толку очајна, има сеуште некои интересни фори, не се лоши сеуште.

Не знам што ви е филмот на неколкумина од вас, далеку се од очајни ТББТ, и фала богу уште не стигнале до HIMYM. Нормално е некои епизоди да се посмешни некои не, но сите го заборавате фактот дека ги гледаме епизода по епизода и самиот временски период од една до друга епизода го губи шмекот и нивото на интересност што верувам сите сте го имале кога сте ги гледале повеќето сезони едноподруго. Затоа мислам дека треба да се прави разлика помеѓу маратонското гледање на серија (кое е далеку повозбудливо и поинтересно) и гледањето на епизода по епизода.

Што мислите за новата епизода?
Според мене, навистина беше одлична. :)

Новава беше интересна, иако претходната ми беше Врв.
Најсмешен ми беше делот со кошарката како слатко си се смеев, мх мх мх..
Какви антиталенти, човече.
Не верував дека тотални утки ќе ми бидат толку смешни.
:pos::pos::pos:

424091_347370305285558_214511138571476_1056496_1187552119_n.jpg

Примете го ова во последната епизода:

1. Кога се мушкиве на сцена, има хумор и смеење.
2. Кога се жениве, нема ништо освен идиотизам.

И тоа со сликата веќе беше користено во Friends. Целата идеја на серијата беше интеракцијата на овие nerd-ови со јака, али приглупа, типка. Сега имаме посебно машко и посебно женско друштво...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom