The Big Bang Theory

• Креатор на темата Креатор на темата диме
  • Време на започнување Време на започнување

Кои се вашите омилени ликови во серијата? (најмногу три)

• Вкупно гласачи
    432
Добра беше, пример за тоа како се комбинира малце драма, но сепак со многу смешни моменти.

Се надевам дека некој ќе им рече на сценаристиве од HIMYM: "на, еве поглејте како се прави драматична епизода, а сепак да биде комедија и да заврши интересно".

Е на крај не скопчав шо се случи, али ај. Иначе стварно јака епизода!

Де бе, не беше епизода од Twin Peaks за да не скопчаш... :) Ленард си праеше филм низ цела епизода, на крај и Пени си напрај сличен филм, па ќе видиме ваљда во следнава епизода како ќе испаднит целава date-работа.

Инаку мене не ми беше по мерак многу. Онака просек, не сум воодушевен.

Де бе, не беше епизода од Twin Peaks за да не скопчаш... :) Ленард си праеше филм низ цела епизода, на крај и Пени си напрај сличен филм, па ќе видиме ваљда во следнава епизода како ќе испаднит целава date-работа.

Инаку мене не ми беше по мерак многу. Онака просек, не сум воодушевен.
И јас најдов да гледам епизода после испит, а воедно и пред најтешкиот испит :)

Малку каснам, ама супер беше последнава епизода. Ќе видиме каде ќе одат понатаму.

Во наредната епизода повторно приказната ќе се фокусира на Пени и Ленард... И во гостинска улога ќе се појави Крипки. :pos:

Пени секако е срцка :)

И сосема солидна епизода.

Разочаран бев од 100та епизода :) но ајде да видиме што нѐ очекува во најновата, се надевам поинтересни содржини..

Siri rocks..:D уште една добра епизода :D :D

P.S
Shamy kicked some ass too ;)

До 4та сезона сум, никако да ве стигнам...сеа кога ке му седнам викендов ќе видите вие убаво :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom