The Big Bang Theory

• Креатор на темата Креатор на темата диме
  • Време на започнување Време на започнување

Кои се вашите омилени ликови во серијата? (најмногу три)

• Вкупно гласачи
    432
За то ќе почекаш подолго, оти Кејли Куоко (Пени) си ја скрши ногата при јавање и сега не знаат кога ќе продолжат со снимање нови епизоди. Инаку вчера ги гледав новите 2 епизоди одлични беа, по подолго време се насмеав на серијава. Секако подобра беше втората епизода
со тоа машинчето за виртуелна присутност
:pos:
Во последната епизода беше дефинитивно најдобрата базинга досега :pos:
Инаку за тоа со Пени, хммм... па сигурно имаат снимено повеќе епизоди :)

Ја изгледав новата епизода и ми делуват како топло-ладно да си играт... 1 еп тапа, 2 ја бива, оваа слабо... Незнам дали е до мене, али оваа „женската“ на Шелдон, Ејми досадна е ко незнам шо... мислам дека цела серија она ја упропастува.

Shamy.. again. Мислев ќе е крај од неа. Ми недостига Пени. :(

Добро е, не било до мене. Не можам да ја поднесам, ако мислат дека со ова суштество ќе ја направат подобра серијава, оооо се лажат.

Само што почнав да ја гледам серијава, 4 епизоди досега и ке кажам дека не сум се смеел на серија вака, Шелдон е тотално луд :vozbud:. И другите гикови не се за потценување ама овој е ултра-гик... А без Пени(:drk:) серијава не би била интересна и би била монотона. Ајт одам да изгледам уште една!

И ја коа почнав да ја гледам, ми викаа сите Шелдон е луд, Шелдон е закон, сепак после изгледани 3 сезони...

766938E9-56E6-4F41-9DA0-D766F65666F3.jpg
:cuc:

Шелдон е луд нема тука што повеќе да се каже али шампион за мене е Хауард Воловиц а бе дечкото е таленат нема што :) Па уште и со кои реценици и се пушта на Пени е тоа е умирање смеејќи се :pos: :pos:

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Воловиц ми е некоја ненамерна копија на Стјуарт од Спин Сити.

Има македонски превод за некоја од сезониве? Ај ако исконтактирајте ме преку ПП :)

Пени е WOW!!!! Серијава ќе ја гледам поради нејзе пред се :)

ако пени ти е wow, почекај дур се појави сестра му на шелдон

ако пени ти е wow, почекај дур се појави сестра му на шелдон
За жал само една епизода ќе ја има.:S
Инаку, ја гледав новата. Имаа две лоши епизоди, и ваљда само на нив ќе останат, оваа беше одлична.

Мислам дека почнаа епизодите без Пени. Се надевам ќе кажат барем дека заминала некаде на одмор или што знам, глупаво е вака без да се спомни а така наеднаш да ја снема.
бдв супер епизода. Колку се смеев на
Now I'm going to make love with your daughters vagina
:pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom