Тетоважи

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
е оваа ми се свиѓа

Attachments

• MKD.jpg
    MKD.jpg
    12,9 KB · Прегледи: 258
Немам тетоважи и не сум против нив. Се додека се прават во екстремно хигиенски услови. Летово си ставив на половината една од оние 2 недели што траат. И ми се свиѓаше. Се мислам кога ќе наполнам 18, да си ставам иста таква. Ама страв ми е да не ми здосади(зашто брзо ми здосадуваат работите), па после и да ја надоградувам...не е тоа тоа.:) Сепак имам огромна желба да си ставам тетоважа на грбот...ангелски крила...и верувам од тоа нема да ми здосади!:):pipi:
Чекајте...само да направам 18!:vozbud:

Имав минатото лето пеперутка на грбот (од оние сто траат 2-3 недели) сега веке немам желба за трајна :pipi:

Немам тетоважи и не сум против нив. Се додека се прават во екстремно хигиенски услови. Летово си ставив на половината една од оние 2 недели што траат. И ми се свиѓаше. Се мислам кога ќе наполнам 18, да си ставам иста таква. Ама страв ми е да не ми здосади(зашто брзо ми здосадуваат работите), па после и да ја надоградувам...не е тоа тоа.:) Сепак имам огромна желба да си ставам тетоважа на грбот...ангелски крила...и верувам од тоа нема да ми здосади!:):pipi:
Чекајте...само да направам 18!:vozbud:

Ќе се случат трансформациите, и во тебе и во условите, ич не се секирај. :smir:

Ја сум скромна, сакам еден мал битен симбол на грбот, и еден друг на истото место, само однапред.

Мора тетоважите да се во тебе и на тебе јас така викам , така да човек ако си се пронајде во самата тетоважа нема никад да му здосади:)

сакам тетоважи ама сеуште немам истетовирано :( па понатаму ќе планирам

Секое лето се канам да ставам тетоважа и никако да го направам тоа. Не мислам на трајна туку на оние кои траат две недели. Ама кога ќе видам како на секој чекор на плажа има еден куп луѓе кои тетовираат одма ми се губи желбата (нема никакви хигенски услови). Иначе обожавам кинески букви и се мислам дека следново лето ќе се истетовирам, освен ако не ме предомисли нешто

gi obozavm tetovazite...iam edna i voopsto ne bese bolno dodeka me tetoviraa.....ednostavno mi razbudi zelba za poveke tetovazi taka da vo bliska idnina uste nekoja tetovaza ke go krasi moeto telo hehehe....

Ако некој знае да ми каже каде има најквалитетни тетоважи и по што се определува нивната цена.Јас сакам да ставам еден натпис по мој избор.Дали цената оди по големина на букви нивни број?

Ако некој знае да ми каже каде има најквалитетни тетоважи и по што се определува нивната цена.Јас сакам да ставам еден натпис по мој избор.Дали цената оди по големина на букви нивни број?
нормално дека цената оди по големината,дали е тетоважата полнета-цела избоена,дали е сенчана,колку бои ке се користат....минималната цена е околу 50 евра-прам муабет за проверени и квалитетни студија,а не типчиња шо цртаат по дома:tapp:
пред да отидеши да се тетовираш мора да ти кажам дека треба да бидеш ментално спремен за целиот процес-не е ништо страшно туку финтата е после првата да можеш и знаеш да се контолираш...зезнато е-боли ама сакаш пак,ствара зависност некако:wink:

Молба , некоја препорака за тетоважа, со кинески слоган, за испод лактица, од прилика 10 цм:helou:

Молба , некоја препорака за тетоважа, со кинески слоган, за испод лактица, од прилика 10 цм:helou:
не мислиш дека е многу клише? дежа ву? сигурна сум дека можеш да смислиш нешо пооригинално:smir:

не мислиш дека е многу клише? дежа ву? сигурна сум дека можеш да смислиш нешо пооригинално:smir:

дај ми предлог, сигурно си поупатена во тие работи, и мојата 2ра варијанта е скорпија да истотевирам исто под лактицата:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom