Тетоважи

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
обожааавам тетоважи (мејби сам деј) и ќе си направам некоја, сега барам не е страшно, кога ке остариш ако не ти се бендисува можи да си ја избришиш ласерски...сеа малку скапичко ама сепак има начин

ааа особено ги обожавам тетоважите кај послилниот пол :kesa:

Тетоважи сакам ептен ама сакам убави,а не некој селски и пре големи!Имам веќе 2 една кинеска буква која значи Бог и едно сонце од Индиска митологија.Проблемот ми е што почнувам да станувам зависен и сакам уште тетоважи:toe:!И највеше ми се свиѓа кај мене тоа што кинеската буква нема шанси да ми се види,пошто ми е во ѓаќи:pos2:,а другава ептен малце се гледа пошто ми е на рака кај рамото!Не сакам кога премногу се гледаат тетоважите!:helou:

хммм... пред неколку месеци бев луда за тетоважа и бев решена дека во USA ке направам една...но кога видов дека тетоважите се многу исфорсирани и најчесто ги имаат луѓето со ниска самодовервба и ги прават за да привлечат внимание и некако ми падна филмот за нив.....
но секако дека на некои навистина им прилегаат а некои тетовираат чисто за лична сатисфакција и не ги ставаат на видливи места.
како и да е сеуште поштувам добра тетоважа на добро место :)

Јас планирам да ставам ама не сега
понатака сигурно

Ууууу, обожавам тетоважи ама малечки некои такви
штосни да се. А овие големите не ги обожавам многу, некако многу
грубо ми изгледаат.
Сакам да имам една, сега за сега немам, се надевам во иднина ќе бапнам
некоја малкечка, може некој трибал или симбол (којзнае).

хммм... пред неколку месеци бев луда за тетоважа и бев решена дека во USA ке направам една...но кога видов дека тетоважите се многу исфорсирани и најчесто ги имаат луѓето со ниска самодовервба и ги прават за да привлечат внимание и некако ми падна филмот за нив.....
но секако дека на некои навистина им прилегаат а некои тетовираат чисто за лична сатисфакција и не ги ставаат на видливи места.
како и да е сеуште поштувам добра тетоважа на добро место :)
Постов ти нема везе!Луѓе со ниска самодоверба:pos2::pos2::pos2:Па сгурно со тетоважа нема да привлекувам женски или незнам си што!Јас имам две и да ме видиш,нема да приметиш ни една!Така да тетоважа се става ако сакаш некој симбол да ти означи нешто или нешто на што ќе се сеќаваш и ќе ти значи!:smir:

вака,ако може некој да ми даде информација колку би можело да кошта една ваква тетоважа...

Attachments

• Afavorite3.jpg
    Afavorite3.jpg
    37,3 KB · Прегледи: 160
вака,ако може некој да ми даде информација колку би можело да кошта една ваква тетоважа...
од прилика до кај 2500-3000 кај тој јас што правам дечкото е професионалец и има негово студио...алиии моментот е..ако направиш една ке сакаш уште една..па ај уште една..као мене :pos2::pos2:

од прилика до кај 2500-3000 кај тој јас што правам дечкото е професионалец и има негово студио...алиии моментот е..ако направиш една ке сакаш уште една..па ај уште една..као мене :pos2::pos2:
Во право си за ова. Летоска се тетовирав и кај и да е ќе се тетовирам пак. Ми се свиде чувството кога се тетовирам (нешто измеѓу болка и гилик му доаѓа).

интересно ми е
би ставил некоја не трејна
македонски симбил лав така нешо кутлеш или др

Ми се свиде чувството кога се тетовирам (нешто измеѓу болка и гилик му доаѓа).
не дека уживав во болката ама сакам пак да се тетовирам или да ја надополнам сегашната.

i jas sum tetoviran , i ne e tolku golema kako so se gleda sea .. :) :pipi:
image026bq8.jpg

Прво зависи каде ќе ја правиш тетоважата!Јас таму кај што ја правев последната ќе ти земат околу 4000,а иначе има и луѓе кој тетовираат за поефтино и ќе ти ја направи за 2000-3000!

обожааавам тетоважи (мејби сам деј) и ќе си направам некоја, сега барам не е страшно, кога ке остариш ако не ти се бендисува можи да си ја избришиш ласерски...сеа малку скапичко ама сепак има начин

ааа особено ги обожавам тетоважите кај послилниот пол :kesa:

пиши www.youtube.com побарај некое tatoo laser removal video и после дојди и кажи ми нема мука де ако не ти се свиѓа ке си ја избришеш:tapp:

Плус ласерското вадење е 10 пати поскапо од самото тетовирање, за кај нас не знам точна сума ама во Европа се илјадници евра.

Ако некој толку сака тетоважа колку за имиџ нека си стави полутрајна која трае неколку години 2-3 отприлика но и потоа избледува долг период. Но цените им се дупло поскапи од обичната тетоважа заради боите кои ги користат, а и процедурата за ставање на оваа тетоважа е иста како и трајната.

Јас отсекогаш сум сакала тетоважи. Се мислев да ставам од полутрајната тетоважа ама се предомислив, а никако да соберам храброст да се истетовирам со трајна. Ај може ќе биде а може и не:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom