Тетоважи

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Ова е најдобрата тетоважа до сеа шо сум ја видела....
tatooes018aa1ph3.th.jpg

my.php

а јас би сакала оваа да ја имам ....
1205955879jnke245jc5.th.jpg

дај ми предлог, сигурно си поупатена во тие работи, и мојата 2ра варијанта е скорпија да истотевирам исто под лактицата:helou:
Финтата е да ти значи нешто тетоважата,не да биде идеја на _било_кој_ник_.Јас ќе ти дадам некоја интересна идеја,ама тоа мене ќе ми значи нешто,а не тебе.
За 20 години треба да те потсетува на нешто позначајно,не да биде од мода(читај: курташак):)

Најди си нешто шо ти значи и стави ја на пооргинално место,секој втор има на подлактица...
:smir:

Финтата е да ти значи нешто тетоважата,не да биде идеја на _било_кој_ник_.Јас ќе ти дадам некоја интересна идеја,ама тоа мене ќе ми значи нешто,а не тебе.
За 20 години треба да те потсетува на нешто позначајно,не да биде од мода(читај: курташак):)

Најди си нешто шо ти значи и стави ја на пооргинално место,секој втор има на подлактица...
:smir:
оди некој пост погоре и ке видиш дека истото му го кажав...тоа со скорпијата не е лошо,ама мене лично не ми се свиѓа местото:toe:
мојата наредна тетоважа дефинитивно ке биде круна,со келтски мотиви на средина на грбот:vozbud:
Скорпио бејби, чепни по интернет-ке видиш тетоважи умот да ти зајде-не е некој совет ама сепак пробај и со среќа:smir:

Планирам тетоважа веке подолго време,и сеуште размислувам каква да стаам али не се брзам ке биде :) се мислам за тоа сребреното срце со трајблот али може ке се прадомислам... :)

Attachments

• 380.jpg
    380.jpg
    159,7 KB · Прегледи: 9
Планирам тетоважа веке подолго време,и сеуште размислувам каква да стаам али не се брзам ке биде :) се мислам за тоа сребреното срце со трајблот али може ке се прадомислам... :)
да не бидам сватена погрешно,демек некој тату советник изигравам,ама морам да искоментирам...машко со срце-тетоважа? спремен си цел живот срцосан да шеташ????:icon_eek:......ако си женско тетоважата е ок,супер:smir:

да не бидам сватена погрешно,демек некој тату советник изигравам,ама морам да искоментирам...машко со срце-тетоважа? спремен си цел живот срцосан да шеташ????:icon_eek:......ако си женско тетоважата е ок,супер:smir:

Значи зборев за Сребреното срце,тие црвените да женски ми се некако и мене.Што знам мене фино ми изгледа,,,:smir:

Значи зборев за Сребреното срце,тие црвените да женски ми се некако и мене.Што знам мене фино ми изгледа,,,:smir:
ааабе шо сакаш тоа стај си само глеј да има значење,внатрешна убавина,мотив итн итн...не ставајте клише срања само колку да имате...тоа трајболи,срциња со крилја,орли,мечки,тигри,пајаци...тоа се ми е ѓубре (за мене зборам) u know what im sayin:mist:

ааабе шо сакаш тоа стај си само глеј да има значење,внатрешна убавина,мотив итн итн...не ставајте клише срања само колку да имате...тоа трајболи,срциња со крилја,орли,мечки,тигри,пајаци...тоа се ми е ѓубре (за мене зборам) u know what im sayin:mist:

Ја планирам веке долго време,немислам дека планирам да ставам туку планирам како ке изгледа,тие што ме знаат добро нема да ми замерат на предходно споменатата тетоважа,:smir:

За женските една ваква:
9091tu.gif

Јас планирам да ставам една. Им кажувам на моите, сакам да се тетовирам им го качив притисокот:vozbud:
Ама за една две години ќе видат некоја слична на оваа на рамо:
21ltuac.jpg

Чисто ради некој естетски изглед + лавот асоцира на сила:smir:
Без некакво значење.
Животот се живее додека си млад.:)

Имам еден комшија, целиот е истетовиран:раце,нозе,грб,врат.
Ги имам читано, какви се глупости има истетовирано.
Едно ми се врежа во мозок, гласи вака:
2+2=5 Докажи дека не е така:tapp:

Jas imam skoro preku cel grb zmej i se pokaav posle 10 dena od ko ja stajv . Zato razmislete dobro pred da stavate tetovazi . Gledajte , gledajte , gledajte , gledajte i gledajte . Ne ova e prejaka i taa . Oti ima milijarda drugi pojaki od taa . Se opnav 1000 evra i so zdravje da si ja nosam . Jaka e ama vidov i pojaka :) . Sakam da stam i na kineski nekoj natpisi ama moram da go zavrsam grbov so smisla da e se , a ne da izgledam kako razglednica . eden e toj zmejot ama ke dodavam i ogan i dobroto i zloto se so nekoja smisla edna tetovaza a ne sto na razlicni delovi . sporet na drva , pa sega bojler , pa sega erkondisn :) se razbirame . Edna tetvaza se stava ako sakate pogolema ima golemi povrzani edna so druga

Mmmmm Tetovaziii.... Obozavam giii!!!

imam dve, edna na levata noga i edna na desnata raka na dlankata...

sega se mislam za 3ta tetovaza zosto neli vikat koga imas edna sakas vtora,posle velat ej ne e dobro 2 tetovazi pa odas na treta i taka slikovnica :vozbud:

epten mi se cool.... :helou:

Не е нешо посебно и ја имав некоја си полутрејна и ич не ми го напраи меракот среќа што не беше трајна жив ке се изедев :vozbud:

Имам 4ри,а само една ми е најдрага од нив...За месец дена ќе имам новост во врска со тетоважите така да ќе се множат...Го обожавам едноставно :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom