Не. Нешто измеѓу скокоткање и болење доаѓа....прилично интересно е .Абе боли ли мноогу кога те тетовираат?
Ќе се случат трансформациите, и во тебе и во условите, ич не се секирај. :smir:Немам тетоважи и не сум против нив. Се додека се прават во екстремно хигиенски услови. Летово си ставив на половината една од оние 2 недели што траат. И ми се свиѓаше. Се мислам кога ќе наполнам 18, да си ставам иста таква. Ама страв ми е да не ми здосади(зашто брзо ми здосадуваат работите), па после и да ја надоградувам...не е тоа тоа. Сепак имам огромна желба да си ставам тетоважа на грбот...ангелски крила...и верувам од тоа нема да ми здосади!
Чекајте...само да направам 18!
нормално дека цената оди по големината,дали е тетоважата полнета-цела избоена,дали е сенчана,колку бои ке се користат....минималната цена е околу 50 евра-прам муабет за проверени и квалитетни студија,а не типчиња шо цртаат по домаАко некој знае да ми каже каде има најквалитетни тетоважи и по што се определува нивната цена.Јас сакам да ставам еден натпис по мој избор.Дали цената оди по големина на букви нивни број?
не мислиш дека е многу клише? дежа ву? сигурна сум дека можеш да смислиш нешо пооригинално:smir:Молба , некоја препорака за тетоважа, со кинески слоган, за испод лактица, од прилика 10 цм:helou:
дај ми предлог, сигурно си поупатена во тие работи, и мојата 2ра варијанта е скорпија да истотевирам исто под лактицата:helou:не мислиш дека е многу клише? дежа ву? сигурна сум дека можеш да смислиш нешо пооригинално:smir: