Тетоважи

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
imam edna kaj zglobot na rakata is sea planiram vtora samo uste da smislam sto i odma idam da si stavam:pipi:

Обожавам тетоважи,од мал сум ги сакал да ги имам,морам да си направам..:)

Nemam tetovaza i ne bi stavila nikad, nemam nis protiv lugjeto so sakat se tetovirat ama jas ne sakam nekoj da si crta na moeto telo.

Може некој да ми најде кинески букви да видам,нешто можеби ќе ставам така,значи азбуката ми треба.
ФАЛА

Многу сакам тетоважи ама во границите на нормалата, не сакам цело тело исчкртано:nenene: инаку планирам една :vozbud:

Планирам еден крст со Исус на грб, само да изберам добар цртеж, и цртач.

imam 3 tetovazi na stomak i na kolkojte, aa doprva sakam od podkoleno nadolu nesto ama da e vo boja :)

Јас немам ништо против тетоважите. Просто ги обожавам!!! :love1: :love1: :love1:
Сеуште немам ниту една тетоважа на мене.. :cry:
Ама, за една-две години.. има секој дел од телово да го истетовирам! :mrgreen: :wink:

i jas... cekam malce da potporasnam sea na 15 godini tetovaza ne stavam... na 19 ne mi bega edna na grb:D:D

Имате ли тетоважа(каква?) :)

имате ли тетоважи на вашето тело и ако имате слика ако може да аплоадирате.. јас сеа планирам да се тетовирам и планирам да ставам волк :)

Имам една мала тетоважичка ама не е трајна, за 5 години ке ја снема. Е сега и слика да ставам? Ке треба да се сликам :wink:

Па неам тетоважа, али би сакал да имам една. Но сепак во блиска иднина не би можел, пошто не би ми дозволиле од дома :/

Не немам, а и немам некоја желба да ставам... порано пред две три год ставав од тие шо седат по 2-3 недели ама ми пројде ќејфот и за тоа...:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom