Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
И кајтебе ли не се намалува?Јас го имам истиот пакет.Да се надеваме дека ќе остане вака до крајот на месецот да симнам уште нешто повеќе.

јас имам 3макс- 30 гб... прашував,кај другар ми,со 15гб,не се намалува.. затоа прашав :-)

Одамна никакви новости нема... има некој информации до каде се со FTTH инсталациите?

ова шо не се намалува брзината нешо ко демек забораваат се рекламираат привлекуваат корисници или шо е работава??

Планирам да го земам 3 Маx Optic Comfort +, може да ми кажете цена и дали го има во Карпош3. Ако некој го има веќе дали може да ми каже дали е задоволен и стварно ли достигнува брзина до 40мб/с.

Планирам да го земам 3 Маx Optic Comfort +, може да ми кажете цена и дали го има во Карпош3. Ако некој го има веќе дали може да ми каже дали е задоволен и стварно ли достигнува брзина до 40мб/с.

За да дознаеш дали е достапен пакетот кај тебе, јави им се и прашај ги, друг начин нема бидејќи листата на покриени региони која ја има на нивната веб страна не е обновена од март. За цена: http://www.maxtv.mk/mk/Paketi_3Max_optic.aspx

Мене одма ми ја намалуваат брзината. :tapp:

И мене исто :uvo: Почнивам да се сомневам во завера некоја, пошто имам max adsl 100ГБ , чим пројдам 100-ката одма ме кинат, а гледам дечкиве што плаќаат многу помалце од мене,
место 15 т.е 30ГБ си фураат по 25,30 -50ГБ итн.Мислам дека стварно ова не е фер, и да бев злобен ќе се јавев у т хоум на сите да им гасат :wink:

zborev so deckite od adsl mi rekoa deka okolu nova godina ke imalo zgolemuvanje na paketite. pa aj , ja sum na 15 giga limit pa ke cekam da mozam da simnam nesto:)

Кратко прашање.... планирам да мигрирам на Call & Surf Comfort + со самоинсталација, па ме интересира дали сам си бирам дали ќе ми дадат Thomson или Speedort рутер, и ако даваат кој според ваше мислење е подобар?

јас имам спидпорт и сум задоволен, лесен е за конфигурирање да не речам ко за американци е праен

Дали некој наслушнал дека има можност за 200 ден. да ти го зголемат даунлодот дупло помалце од тоа што моментално симињаш?
еве пример сеа иам дл со 1мб, ко ќе им плаќам по 200 ден. ќе иам 1,5 мб во сек.
дали важи за одредени пакети или е универзално незнам, практично не ни знам дали стварно постои оваа можност.
Бидејќи разбрав дека на некој си таму му го овозможиле ова.

972144444.png

Денес нешто споро ми иде :D

Дали на пример ако потрошам 18GB а ако имам 15GB се наплаќа? (покрај тоа што се успорува)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom