Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имам оптички нет, имам поминато лимит, али брзината би требало да остане на 100кб/с. Моментално, т.с цели два дена имам едвај 4-5кб/с, а од операториве никој незнае да каже што е проблемот.
Страни отварам без проблем, али симнување од било каде, торенти, јутуб видеа и остали ствари поврзани со даунлоуд не ни почнуваат.. или се влечат со брзината која горе ја напоменав..
ени хинт?
Ме интересира што ми е потребно за да имам интернет на 2 компјутери со АДСЛ интернетот?
Некој свич? И колку кошта отприлика
фала
Ме интересира што ми е потребно за да имам интернет на 2 компјутери со АДСЛ интернетот?
Некој свич? И колку кошта отприлика
фала
Му правеле на некој нешто на линијата ? Апгрејд фикс сеедно ?
Зашто, како мислиш ?
Кај мене до летоска немаше техничка можност за макств, т.е. брзини над 6 мегабити, после тоа ставаа некоја нова опрема во поштата на 200 метри од мене и сега рутерот е синхронизиран на 14 мегабити.
Yep, на тоа мислам. И мене ми е макс 6, плус линијата е максимално нестабилна па некогаш по 140kbps имам на рутер. Значи само нова опрема е чаре, а тешко тоа да се случи...
Зашто, како мислиш ?
Кај мене до летоска немаше техничка можност за макств, т.е. брзини над 6 мегабити, после тоа ставаа некоја нова опрема во поштата на 200 метри од мене и сега рутерот е синхронизиран на 14 мегабити.