Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене утре ќе имало многу нови работи а нови канали за МаксТВ изгледа од 1 јануари
може тогаш да се очекува и ХБО пакетот? Бидејќи имаше најава од хрватскиот портал дека се очекува многу скоро и во Мкд да иде легално на макс тв, бум тв и сл.
http://www.t-home.mk/mk/?z=1168
Видете што пишува:
( *** ) Понудата не важи за постоечки корисници на MaxADSL, Call & Surf, 3 Max или Optic пакетите.
Ова пред малку го изменија. Значи утре би требало сигурно да ги видиме Optic пакетите, а и измените на постоечките пакети.
Dali e tocno ako go nadminam limitot za ovoj mesec, ke mi odzemat od limitot na naredniot mesec?????![]()
не е точно,затоа ти ја намалуваат брзината на 64/64Dali e tocno ako go nadminam limitot za ovoj mesec, ke mi odzemat od limitot na naredniot mesec?????![]()
Вирус да не има?На еден другар не му се отвараат официјални страни како Microsoft на пример, дали е тоа последица на надминатиот лимит или ако не тогаш што е?
Фала однапред ако знае некој![]()
Вирус да не има?
Еве помина 12, фулл брзина има сега. Не ќе да е до брзината... И дај објасни како што зашто му отвара други страни подетално, да може помош да ти пружимеНема вирус сеа само што праеше формат, а други страни му отвара