Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Мене утре ќе имало многу нови работи а нови канали за МаксТВ изгледа од 1 јануари

Мене утре ќе имало многу нови работи а нови канали за МаксТВ изгледа од 1 јануари

може тогаш да се очекува и ХБО пакетот? Бидејќи имаше најава од хрватскиот портал дека се очекува многу скоро и во Мкд да иде легално на макс тв, бум тв и сл.

може тогаш да се очекува и ХБО пакетот? Бидејќи имаше најава од хрватскиот портал дека се очекува многу скоро и во Мкд да иде легално на макс тв, бум тв и сл.

HBO пакетот дефинитивно ќе биде дел од понудата на Макс Тв од Т Хоме и Бум ТВ од Оне,само незнам од кога.

http://www.t-home.mk/mk/?z=1168

Видете што пишува:
( *** ) Понудата не важи за постоечки корисници на MaxADSL, Call & Surf, 3 Max или Optic пакетите.

Ова пред малку го изменија. Значи утре би требало сигурно да ги видиме Optic пакетите, а и измените на постоечките пакети.

http://www.t-home.mk/mk/?z=1168

Видете што пишува:
( *** ) Понудата не важи за постоечки корисници на MaxADSL, Call & Surf, 3 Max или Optic пакетите.

Ова пред малку го изменија. Значи утре би требало сигурно да ги видиме Optic пакетите, а и измените на постоечките пакети.

Гарант спремаат update на страната на Т-Хоме со новите пакети па сеа ги средуваат тие работи со ситни букви кои на прв поглед никој не ги чита.:vozbud:

Dali e tocno ako go nadminam limitot za ovoj mesec, ke mi odzemat od limitot na naredniot mesec?????:toe:

На еден другар не му се отвараат официјални страни како Microsoft на пример, дали е тоа последица на надминатиот лимит или ако не тогаш што е?
Фала однапред ако знае некој :)

На еден другар не му се отвараат официјални страни како Microsoft на пример, дали е тоа последица на надминатиот лимит или ако не тогаш што е?
Фала однапред ако знае некој :)
Вирус да не има?

Нема вирус сеа само што праеше формат, а други страни му отвара
Еве помина 12, фулл брзина има сега. Не ќе да е до брзината... И дај објасни како што зашто му отвара други страни подетално, да може помош да ти пружиме :)

Па незнам што подетално...се си отвара (само споро), освен Microsoft таа нејќе да ја отвори пишува како да не си поврзан на нет

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom