Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Надминат ми е лимитот, а брзината е иста :)))) Јеј! Ставив 6 филма да се симињаат, и идат без проблем :)) Ќе видам дали до утре ќе се симнат.. :)) Кој ќар еј! Ти-хоум рулз!

Надминат ми е лимитот, а брзината е иста :)))) Јеј! Ставив 6 филма да се симињаат, и идат без проблем :)) Ќе видам дали до утре ќе се симнат.. :)) Кој ќар еј! Ти-хоум рулз!
Нека ти работи торентот 24/7,оти во секој момент може да те скинат :) јас успеав да направам само 10Гб плус,ама барем си ги симнав филмовите и се отепав од гледање клипови на You Tube :)

И јас направив 60 + гб и сеуште брзината ми е одлична. Изгледа не намалуваат поради тоа што од вторник ќе има новости. :D

ова у принцип е супер да нема намалување на брзините, ама не е фер за оние кој го имаат неограничениот пакет. испаѓа де факто оние со 10/25 гб пакет да користат неограничен нет, а да плаќаат помалку. ајде веројатно е ова само за овој месец. :)

ги чекаме новостите во вторник.

ова у принцип е супер да нема намалување на брзините, ама не е фер за оние кој го имаат неограничениот пакет. испаѓа де факто оние со 10/25 гб пакет да користат неограничен нет, а да плаќаат помалку. ајде веројатно е ова само за овој месец. :)

ги чекаме новостите во вторник.
Да дае бог да биде како што беше и у следните 12 месеци :pos:

А какви новости ќе има во Вторник,освен што е први,и што почиња декемвриската сметка?

а зошто не ја намалуваат брзината јас имам maxadsl 10 а имам потрошено 15 гига досега. да не ни наплатат дупло за тоа?

а зошто не ја намалуваат брзината јас имам maxadsl 10 а имам потрошено 15 гига досега. да не ни наплатат дупло за тоа?

Нема да ти наплатат. Него јас само што го надминав лимитот, одма ми ја намалија брзината. Имам другар кој уште на 20ти го надмина, а брзината пак му е иста.

па рекоја дека од декември ќе започни понудата на пакети со оптички кабел т.е. многу поголем трансфер и брзини.... читај ====> http://www.telekom.mk/mk/news_record.asp?newsid=733 :helou:
Да му е*ам матер осеќам и Декември ќе си е по старо. Да имаа оптика и да пуштеа вакви брзини, па уште од пред 2 месеци мислам дека сите билборди ќе ги имаа закупено:)

za optika prasav, i reko se testira kaj vraboteni vo t-home, a ke pocne da se koristi tek april - maj... kako sto treba...
nisto od 1 dekemvri

Абе батина...

Сеа проверувам остварен собраќај и глеам сум потрошил над 17 ГБ.....а имам пакет од 10 ГБ..
Брзинава не е намалена ,и воопшто не заприметив дека сум го надминал лимитот (не ми ја намалиле) , пошто имав нешто торенти пуптено да се симнуваат ....и еве си одат со стандарна брзина...

Шо е финтава...

Од адсл се имат заборено да ми намалат брзина....или па ќе плаќам плус овај пат???

za optika prasav, i reko se testira kaj vraboteni vo t-home, a ke pocne da se koristi tek april - maj... kako sto treba...
nisto od 1 dekemvri

Грешка си. Од први ќе има оптика за сите луѓе односно за луѓето кај што живеат во покривањето на т-хомоската оптика. :D

Грешка си. Од први ќе има оптика за сите луѓе односно за луѓето кај што живеат во покривањето на т-хомоската оптика. :D
Епа за 2 дена е први. Нема време да се средат сите работи...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom