може тогаш да се очекува и ХБО пакетот? Бидејќи имаше најава од хрватскиот портал дека се очекува многу скоро и во Мкд да иде легално на макс тв, бум тв и сл.Мене утре ќе имало многу нови работи а нови канали за МаксТВ изгледа од 1 јануари
HBO пакетот дефинитивно ќе биде дел од понудата на Макс Тв од Т Хоме и Бум ТВ од Оне,само незнам од кога.може тогаш да се очекува и ХБО пакетот? Бидејќи имаше најава од хрватскиот портал дека се очекува многу скоро и во Мкд да иде легално на макс тв, бум тв и сл.
Гарант спремаат update на страната на Т-Хоме со новите пакети па сеа ги средуваат тие работи со ситни букви кои на прв поглед никој не ги чита.http://www.t-home.mk/mk/?z=1168
Видете што пишува:
( *** ) Понудата не важи за постоечки корисници на MaxADSL, Call & Surf, 3 Max или Optic пакетите.
Ова пред малку го изменија. Значи утре би требало сигурно да ги видиме Optic пакетите, а и измените на постоечките пакети.
Не е!Dali e tocno ako go nadminam limitot za ovoj mesec, ke mi odzemat od limitot na naredniot mesec?????
не е точно,затоа ти ја намалуваат брзината на 64/64Dali e tocno ako go nadminam limitot za ovoj mesec, ke mi odzemat od limitot na naredniot mesec?????
Вирус да не има?На еден другар не му се отвараат официјални страни како Microsoft на пример, дали е тоа последица на надминатиот лимит или ако не тогаш што е?
Фала однапред ако знае некој
Нема вирус сеа само што праеше формат, а други страни му отвараВирус да не има?
Еве помина 12, фулл брзина има сега. Не ќе да е до брзината... И дај објасни како што зашто му отвара други страни подетално, да може помош да ти пружимеНема вирус сеа само што праеше формат, а други страни му отвара