Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
Проверено (y)
Сега пребарував по каналите...зошто нема ниедна FOX? Привремено или перманентно? Исто и National Geographic го нема, a Discovery само една, Channel, ни science ни бутур...
FOX, Nat Geo ги немаат. Од Discovery само Channel ја имаат.

Проверено (y)
Сега пребарував по каналите...зошто нема ниедна FOX? Привремено или перманентно? Исто и National Geographic го нема, a Discovery само една, Channel, ни science ни бутур...
fox nema, isto i natGeo, ama od discovery ima povejke, vo Atv ? ili Dtv ?

fox nema, isto i natGeo, ama od discovery ima povejke, vo Atv ? ili Dtv ?
Само дтв ми ги наместија, рекоа нема потреба да ти ги местиме и атв, истите канали се, а сликата полоша.

Само дтв ми ги наместија, рекоа нема потреба да ти ги местиме и атв, истите канали се, а сликата полоша.
ne znma kako gi nemas ;
Discovery central Europe
Viasat Nature/history HD
viasat nature east
Travel ch- HD
Viasat history
History
Animal planet, i ima uste nekoi ova za dtv ti pisuvam,a i na analogna gi ima nekolku od ovie 3~4, na koja drzava skeniras za dtv ? jas dokolku namestam drzava ne gi najduva site ostavam na other, i toa sto ima si gi najduva mislam deka se +100 vo dtv i 54 analogni

http://www.speedtest.net/my-result/4334998564

Не бе вие не сте нормални ја да ви кажам.Мизерија белосветска сте цела фирма.Имате среќа што цела држава сме мизерија иначе би ве тужел за мизерија

Ќе има наскоро воошто некое покачување брзини?Смешно...локални оператори нудат по 25мбпс....

Има најава за зголемување на брзините? За некој месец треба да се селам, па се мислам дали да се вратам на Телекабел или за 1000+ да седам на оптика. Ама некако ептен ќе ми биде падот од 5,5 мега на 1,5.

Ке има зголемување на брзините ама не сега по 5-6 години кога ке има потреба од тоа :)

Sent from my Galaxy Note 4 [SM-N910F]

Пред месец дена почнаја да ми се губет (сецкање и пиксели) каналите СК 1, 2 и 3, Еуроспорт 1 и 2 и уште пар други. Прво малку, па се појќе до дереџе само пиксели преку цел екран да имат. Се јавив во тех. поддршка, ми кажаја на која фреквенција и како да ги барам, едвај ги најде после 3-4 обиди (сигнал една црта од пет, или 8-29/100). Префрлив на аналогна, ги барав, сите си ги имат без сецкање и други пропратни лајна.
Чаре?

Интернетот ми е срање веќе втор ден, се мачи, ништо не отвара... кај вас како е? и до колку работи тех. подршка?

Интернетот ми е срање веќе втор ден, се мачи, ништо не отвара... кај вас како е? и до колку работи тех. подршка?
24 часа работи кога сакаш можеш да им звониш било кое време, проба да го рестатираш модемот и рутерот ?

24 часа работи кога сакаш можеш да им звониш било кое време, проба да го рестатираш модемот и рутерот ?

пробав 100 пати, покажува дека има интернет, а уствари нема... вчера пола ден, а еве и денес цел ден заебава..

пробав 100 пати, покажува дека има интернет, а уствари нема... вчера пола ден, а еве и денес цел ден заебава..
Звони им ке проверат и ке ти кажат одма

Има најава за зголемување на брзините? За некој месец треба да се селам, па се мислам дали да се вратам на Телекабел или за 1000+ да седам на оптика. Ама некако ептен ќе ми биде падот од 5,5 мега на 1,5.
Оптика - практично во таа ситуација нема причина за двоумење.
Кај мене да имаше оптика ќе си земев додатно и оптика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom