Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
Сабајлево интернетот им е попара, нод Пролет. Бај да веј сметки не праќаат на домашна адреса телекабелци :), едвај една имам добиено во година дена.

Има некаква најава за нови пакети со повисоки брзини или слабо?

Сабајлево интернетот им е попара, нод Пролет. Бај да веј сметки не праќаат на домашна адреса телекабелци :), едвај една имам добиено во година дена.
Нема потреба од хартиени сметки и одење по наплатни пунктови, регистрирај се на https://moj.telekabel.com.mk/ ќе можеш да плаќаш со картица и ќе имаш увид во се во врска со твојата корисничка сметка.

Сепак доколку има потреба, од МојТелекабел можеш да ги испечатиш сметките, има и таква опција.

Нема потреба од хартиени сметки и одење по наплатни пунктови, регистрирај се на https://moj.telekabel.com.mk/ ќе можеш да плаќаш со картица и ќе имаш увид во се во врска со твојата корисничка сметка.

Сепак доколку има потреба, од МојТелекабел можеш да ги испечатиш сметките, има и таква опција.
Знам веќе ги плаќам така

Зошто во списоков со дигитални канали за Прилеп има само 50-ина канали?
И каде се Спорт Клуб, Дискавери и др овде? Ги има само во аналогна. Исто и таму има само 50-ина канали. Севкупно некако сиромашно ми изгледа понудава. :toe:И да ми каже некој што има Телекабел, која е замената за 24 Kitchen, знам дека ја нема, али ми подрекоа дека имала некоја друга слична.

Последно уредено:
Зошто во списоков со дигитални канали за Прилеп има само 50-ина канали?
И каде се Спорт Клуб, Дискавери и др овде? Ги има само во аналогна. Исто и таму има само 50-ина канали. Севкупно некако сиромашно ми изгледа понудава. :toe:И да ми каже некој што има Телекабел, која е замената за 24 Kitchen, знам дека ја нема, али ми подрекоа дека имала некоја друга слична.
(digitalni se 100,analogni -54,) kanalot e - Food Network- sport club 1,2,3 gi ima i vo atv i dtv,i discovery isto*

(digitalni se 100,analogni -54,) kanalot e - Food Network- sport club 1,2,3 gi ima i vo atv i dtv,i discovery isto*
А зoштo списoкoт сo кaнaли не гo кaжувa тoa? Стaр е или... ти имaш телекaбел тaкa? 970 плaќaш?

А зoштo списoкoт сo кaнaли не гo кaжувa тoa? Стaр е или... ти имaш телекaбел тaкa? 970 плaќaш?
820-den-spisokot ne znam kakov e -izgleda star- ima i 10 hd kanali,kvalitetot na slikata i na atv i dtv e super,isto taka i internetot e odlicen,jas ocekuvam naskoro da gi pokacat brzinite ......

Attachments

• tktk.jpeg
    tktk.jpeg
    367,4 KB · Прегледи: 25
820-den-spisokot ne znam kakov e -izgleda star- ima i 10 hd kanali,kvalitetot na slikata i na atv i dtv e super,isto taka i internetot e odlicen,jas ocekuvam naskoro da gi pokacat brzinite ......
А изгледа си без телефон затоа 820 ден...а тие FilmBox, DocuBox сличните....дали се доплаќа за нив пошто вика дека се кодирани, а истовремено ги има во HD каналите. Пошто ако ги нема таму, не знам кои други би биле за да се дополни бројката до 10.

Почитувани,

по престанокот на важење на дигиталниот пакет „HBO“, сите корисници кои го следеле овој пакет се во можност да го следат новиот пакет „BOX“ или пакет „Плус“ со поднесување на „Барање за активирање на пакет за дигитална телевизија“ во некој од наплатните центри на Телекабел.

Доколку корисникот кој го следел пакетот HBO не сака да ги следи каналите од пакетот „BOX“ и/или пакетот „Плус“ потребно е да ја врати Smart картичката во еден од наплатните центри на Телекабел најдоцна до 30.04.2015 година.

Претплатниците кои нема да ги вратат Smart картичките до крајниот рок ќе бидат задолжени за не враќање на картичка по престанок на користење на дополнителни пакети со сума од 2000 денари.

:pos:

А изгледа си без телефон затоа 820 ден...а тие FilmBox, DocuBox сличните....дали се доплаќа за нив пошто вика дека се кодирани, а истовремено ги има во HD каналите. Пошто ако ги нема таму, не знам кои други би биле за да се дополни бројката до 10.
da bez telefon sum, a za tie boox i XXl ,SE doplajkaat samo da tocno,

Е па еве ме, почнувајќи од денеска и јас сум корисник на Телекабел. (y) Како што можам да забележам досега, телевизијата е одлична, интернетот исто така, едино ме буни што на спидтест ми вика дека провајдер ми е Неотел? Зошто така?

Е па еве ме, почнувајќи од денеска и јас сум корисник на Телекабел. (y) Како што можам да забележам досега, телевизијата е одлична, интернетот исто така, едино ме буни што на спидтест ми вика дека провајдер ми е Неотел? Зошто така?
Што интернет модем имаш? Моторола? И да, кој град си? :)

Што интернет модем имаш? Моторола? И да, кој град си? :)
Томсон, Прилеп.
Upload-ов некако им е слаб, само 1 Mbit али јbг тоа е, битно нека има download и стабилна врска, that's all I need. ;)

http://en.utrace.de/ otkako ke otvori klikni ip adresata ke ti ja pokaze sto ti e,i ke vidis podolu sto pisuva net name-Telekabel-Prilep

http://en.utrace.de/ otkako ke otvori klikni ip adresata ke ti ja pokaze sto ti e,i ke vidis podolu sto pisuva net name-Telekabel-Prilep
Проверено (y)
Сега пребарував по каналите...зошто нема ниедна FOX? Привремено или перманентно? Исто и National Geographic го нема, a Discovery само една, Channel, ни science ни бутур...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom