Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
Според ова се е океј ..
2212628478.png

П.С:
Гледам има и ONE speedtest сервер во Скопје :) Тоа е добра опција за да видиш како е интернационалниот линк на провајдерите бидејќи нели немаат пиринг...

Знае некој која е шифра и лозинка за проверка на сообраќај? т.е. дали автоматски задават они (според име, матичен број... такво нешо), пошо не бев дома кога се приклучувале нетот а никој дома не прашале за user i pass?

Знае некој која е шифра и лозинка за проверка на сообраќај? т.е. дали автоматски задават они (според име, матичен број... такво нешо), пошо не бев дома кога се приклучувале нетот а никој дома не прашале за user i pass?

Го пишува најгоре на договорот, 5 бројки е.
Пасвордот ти е првите 4 букви од презимето.

кај мене корисничко име ми беше една шифра од договорот, а лозинка првите четири букви од презимето

Стварно се успори, дури еден клиент изгубив поради лошата врска. Телекабел направете нешто! :place:

Haha preeska 20 min prakav mail od net na telekabel, topovi :P

Да оправено е! Е сега за 5 киксирања во годината мислам дена нема потреба да се менува провајдер. Јас сепак останувам на телекабел.

• Ми се допаѓа
Reactions: J +
Стварно се успори, дури еден клиент изгубив поради лошата врска. Телекабел направете нешто! :place:

појасни што мислиш со ова изгуби клиент ???

Инаку за сите вотемава, немојте одма со навредливи зборови и искази за да после кажете дека се средило ... наредниот пат кога ќе употребите вулгарности освен избришаните мислења ќе ви поделам и казнени поени!!!

појасни што мислиш со ова изгуби клиент ???

Инаку за сите вотемава, немојте одма со навредливи зборови и искази за да после кажете дека се средило ... наредниот пат кога ќе употребите вулгарности освен избришаните мислења ќе ви поделам и казнени поени!!!
На клиентот му требаше помош, нормално поради слабата конекција не можев да му помогнам, побара да му ги вратам парите и тоа е тоа го изгубив. Добро е што не ми акна и негативен review. (зборам за услуга на ибеј)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom