Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
Кај мене беше слаб гледам нешто засилувач ставија на модемот и сега е ок (y)

нешто зеза интернетот во последно време..

2202569432.png

Bidikov, до кога ќе калибрираат појачала? :)

Искрено ако вака варирте температура од +30 на +10 и обратно секој ден/два бајаги калибрирање ќе треба :(

Тиња е аплудов ептен. Другиве провајдери зголемија и трансфер, кој 200 гига, кој повеќе. Телекабел губи на конкурентност опасно.

Тиња е аплудов ептен. Другиве провајдери зголемија и трансфер, кој 200 гига, кој повеќе. Телекабел губи на конкурентност опасно.

како бе така за ТК
ТК е најдобар најстабилен најбрз најевтин без лимит со најголем аплоад и најважното без договор...

или накратко - кабел си е кабел

Три дена тиња нет и сега наеднаш снема. Модемот трепка едно ламбиче....

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

има ли некој шеринг дримбокс со телекабел интернет. Мн често денски нема гајле навечер сецкаат каналиве некад и нема по пола саат ми рекоа дека до телекабел е

има ли некој шеринг дримбокс со телекабел интернет. Мн често денски нема гајле навечер сецкаат каналиве некад и нема по пола саат ми рекоа дека до телекабел е
ПА вака, овие денови гејмам една игра на германски сервер и од сите таму најмал пинг имам (околу 50мс), значи њемачка е далеку од тука а пингот мене ми е мал, нека не те дупи тој шо ти го продал шерингот дека е до телекабел, проблемот е што на него серверот му е хостиран негде уџум у Америка до каде пингот незнам оптика да имаш па тешко да биде под 150мс.
Прочачкај по дримбоксот кај е сетиран серверот и пробај да ја пингаш ИП адресата од ПЦ, гарант е хостиран у америка а ако не е ја се извињавам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom