Само резултати.ком и Кајгана ми отвара . Се друго е
This webpage is not available WTF????
This webpage is not available WTF????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
појасни што мислиш со ова изгуби клиент ???
Инаку за сите вотемава, немојте одма со навредливи зборови и искази за да после кажете дека се средило ... наредниот пат кога ќе употребите вулгарности освен избришаните мислења ќе ви поделам и казнени поени!!!
душичке ова е јавен форум на коој има правила ... такво однесување можеби може да помине по традиционалните канали (телефон, емаил, лично и слично) под услов да не те отстранат, затворат случалка и игнорираат ...ццц, ич не сте капиталистички ориентирани, Југославија ве зацапала ептен...
Значи корисникот има право што сака да каже за услуга и да ја грди и да ја утепа од грдење...Манџа, каша-попара да ги напраи вработените иако е до него грешката...Он плаќа, од корисникот им зависи платата бре мајку му...
А тоа што ќе се изрезили самиот себе и колку тоа ќе има лош ефект врз него тоа си е негово...
Кај мене е нормално нема никаков проблем.Па да им ебам матер у пичка веќе, можно ли е да се толку спори?
Ми го ебаа цел ден, се наполнив нервози.
Кај сите е така?
Колку торенти имате уклучено таму?Јас сум во Битола на факултет и ставивме телекабел...ТЕШКО СРАЊЕ да не сте се зафркнале да ставите !!!!
До јули беше ок... Од август наваму не знам зошто плаќам воопшто. Ако сакам да поиграм online на било кој сервер, кога ќе влезам сите викаат: „Еве го ЛАГЕРОТ дојде“ и после тоа следи кик/бан, reason: high ping. И тоа на најблиските сервери, српските, бугарските (да не пробувам воопшто некаде подалеку).
Септември 20 пати ми снема интернет и по цел ден некогаш сосе кабелска. Тие од Скопје техничката, 2 телефони и никој не крева... И двајцата да не отишле во ВЦ во исто време и заглавиле по 5 часа?
А со тој прекрасен upload од 512, кога качувам слика некаде стискам upload и потоа идам кафе да си варам дур чекам.
Стави си ти од blizoo, Господ да те види.Заеби ти тоа што викаат дека не чинат, досега само еднаш ми падна нетот, и за неколку минути пак се врати (причина без јас, чепкав нешто).![]()