Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
појасни што мислиш со ова изгуби клиент ???

Инаку за сите вотемава, немојте одма со навредливи зборови и искази за да после кажете дека се средило ... наредниот пат кога ќе употребите вулгарности освен избришаните мислења ќе ви поделам и казнени поени!!!

ццц, ич не сте капиталистички ориентирани, Југославија ве зацапала ептен...
Значи корисникот има право што сака да каже за услуга и да ја грди и да ја утепа од грдење...Манџа, каша-попара да ги напраи вработените иако е до него грешката...Он плаќа, од корисникот им зависи платата бре мајку му...

А тоа што ќе се изрезили самиот себе и колку тоа ќе има лош ефект врз него тоа си е негово...

ццц, ич не сте капиталистички ориентирани, Југославија ве зацапала ептен...
Значи корисникот има право што сака да каже за услуга и да ја грди и да ја утепа од грдење...Манџа, каша-попара да ги напраи вработените иако е до него грешката...Он плаќа, од корисникот им зависи платата бре мајку му...

А тоа што ќе се изрезили самиот себе и колку тоа ќе има лош ефект врз него тоа си е негово...
душичке ова е јавен форум на коој има правила ... такво однесување можеби може да помине по традиционалните канали (телефон, емаил, лично и слично) под услов да не те отстранат, затворат случалка и игнорираат ...

Овде имаме правила (кои важат со години) и секој што не ги почитува добива казнени мерки ...

~20h20min
2229154215.png

2229156310.png

2229158832.png

Па да им ебам матер у пичка веќе, можно ли е да се толку спори?
Ми го ебаа цел ден, се наполнив нервози.

Кај сите е така?

Јас сум во Битола на факултет и ставивме телекабел...ТЕШКО СРАЊЕ да не сте се зафркнале да ставите !!!!

Јас сум во Битола на факултет и ставивме телекабел...ТЕШКО СРАЊЕ да не сте се зафркнале да ставите !!!!
Колку торенти имате уклучено таму? :)
Инаку до сега имам сменето 4 провајдери. Телекабел ми е најстабилен а многу ми зависи работата од нет. До сега ќе го сменев 5 пати да ме зезаше.

До јули беше ок... Од август наваму не знам зошто плаќам воопшто. Ако сакам да поиграм online на било кој сервер, кога ќе влезам сите викаат: „Еве го ЛАГЕРОТ дојде“ и после тоа следи кик/бан, reason: high ping. И тоа на најблиските сервери, српските, бугарските (да не пробувам воопшто некаде подалеку).
Септември 20 пати ми снема интернет и по цел ден некогаш сосе кабелска. Тие од Скопје техничката, 2 телефони и никој не крева... И двајцата да не отишле во ВЦ во исто време и заглавиле по 5 часа?
А со тој прекрасен upload од 512, кога качувам слика некаде стискам upload и потоа идам кафе да си варам дур чекам.

• Ми се допаѓа
Reactions: J +
До јули беше ок... Од август наваму не знам зошто плаќам воопшто. Ако сакам да поиграм online на било кој сервер, кога ќе влезам сите викаат: „Еве го ЛАГЕРОТ дојде“ и после тоа следи кик/бан, reason: high ping. И тоа на најблиските сервери, српските, бугарските (да не пробувам воопшто некаде подалеку).
Септември 20 пати ми снема интернет и по цел ден некогаш сосе кабелска. Тие од Скопје техничката, 2 телефони и никој не крева... И двајцата да не отишле во ВЦ во исто време и заглавиле по 5 часа?
А со тој прекрасен upload од 512, кога качувам слика некаде стискам upload и потоа идам кафе да си варам дур чекам.

Стави си ти од blizoo, Господ да те види.
2246213613.png
Заеби ти тоа што викаат дека не чинат, досега само еднаш ми падна нетот, и за неколку минути пак се врати (причина без јас, чепкав нешто).

Луѓе, молете се Blizoo или T-Home да се населат во ваш реон, Телекабел од Август навака се живо срање, среќа што T-Home нудеа добри пакети за солидна цена па се префрлив, иначе ќе го јадев и ја...

последниве 3 дена се ужас. Неможам ни еден клип на јутуб да изглеам

Дека се за никаде, се! Ама барем јас лично не сум имал проблем. Даунлоудот стандард иде околу 950, YouTube си иде нормално. Искрено не сум имал проблем. Во Аеродром.

Стави си ти од blizoo, Господ да те види.
2246213613.png
Заеби ти тоа што викаат дека не чинат, досега само еднаш ми падна нетот, и за неколку минути пак се врати (причина без јас, чепкав нешто).

Плачам за таков интернет :place: ама ги нема во Козле blizoo. Само опција ТК и Т-home имам. Ќе мора изгледа да пробам од втората. И знам дека сите имаат проблеми понекогаш, но барем културен човек ќе ми крене телефон кога барам услуга за која сум платил.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom