Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
Абе и аплоудот нека го зголемат .. уште ли со 512 ке бидеме? :)
Како и да е,време беше да зголемат брзина.долго време чекавме ..
Сеа да видиме дали ке биде стабилна брзината пошто ипак е 8 мегабита за сите :D

807783270.png

807791693.png

807792942.png

kaj mene si e se po staro okolu 4-4,5 Mb/s ,izgleda samo vo skopje e pokacena brzinata :icon_eek:

kaj mene si e se po staro okolu 4-4,5 Mb/s ,izgleda samo vo skopje e pokacena brzinata :icon_eek:

Ја не сум од скопје па ми е покачена.Изади од штек модемот можеби ќе успее.Ако не јави им се на подршка

Правеа нешто деновиве и сега ова го гледам на SpeedTest.

Сега другар се јави во Телекабел и му рекле зголемување на брзина е на 8 мбит само за тие што имаат и телефон.Тие што имаат само интернет натака ќе зголемеле.

Сега другар се јави во Телекабел и му рекле зголемување на брзина е на 8 мбит само за тие што имаат и телефон.Тие што имаат само интернет натака ќе зголемеле.
:nesvest:

Врска нема..

Јас немам телефон :tv:

Новата брзина на интернетот е лудило! :) Download со 1 мегабајт/сек.

otitck.jpg

и јас немам телефон и не ни планирам да ставам
доста ми е нет и ТВ ама брзината денес е дркајнца :drk::drk::drk::drk::drk:

го извадив модемот од штекер ама џабе :toe:

навечер ќе си биди таман

бонд... џемс бонд :pos2:

807969973.png

и велите 8 Мбит е така???????

а кога ќе биди кај тие кој немаат и телефонија?????????????????????

Ајде еве да ви сервирам ексклузивни информации:
  • Зголемувањето на лимитот е 50 ГБ за претплатата од 500 денари
  • Брзината е зголемена ДУПЛО кај сите корисници (имајте на ум дека зголемувањето е дел по дел па уште 2-3 дена ќе треба дур сите корисници видат разлика во сите градови)
  • од онедленик стартува DOCSIS 3.0 што значи можно за брзини и до 440 мегабита

Коментари? Прашања? :pipi:

Ајде еве да ви сервирам ексклузивни информации:
  • Зголемувањето на лимитот е 50 ГБ за претплатата од 500 денари
  • Брзината е зголемена ДУПЛО кај сите корисници (имајте на ум дека зголемувањето е дел по дел па уште 2-3 дена ќе треба дур сите корисници видат разлика во сите градови)
  • од онедленик стартува DOCSIS 3.0 што значи можно за брзини и до 440 мегабита

Коментари? Прашања? :pipi:
Сакаш да каеш дека пакетот од 500 денари “Пакет 500“ е сега со 50 гига трансфер и 8/0.5 брзина?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom