naumdb
Кајгана Менаџер!!!
- Член од
- 5 јуни 2007
- Мислења
- 9.009
- Поени од реакции
- 5.664
Па 900 кб е околу 8 мегабитаКај мене на тестови ми дава 7 мбит а симнува со 900 кб така да
Па 900 кб е околу 8 мегабитаКај мене на тестови ми дава 7 мбит а симнува со 900 кб така да
Ја не сум од скопје па ми е покачена.Изади од штек модемот можеби ќе успее.Ако не јави им се на подршкаkaj mene si e se po staro okolu 4-4,5 Mb/s ,izgleda samo vo skopje e pokacena brzinata :icon_eek:
:nesvest:Сега другар се јави во Телекабел и му рекле зголемување на брзина е на 8 мбит само за тие што имаат и телефон.Тие што имаат само интернет натака ќе зголемеле.
Врска нема..Сега другар се јави во Телекабел и му рекле зголемување на брзина е на 8 мбит само за тие што имаат и телефон.Тие што имаат само интернет натака ќе зголемеле.
Јас немам телефон :tv:Сега другар се јави во Телекабел и му рекле зголемување на брзина е на 8 мбит само за тие што имаат и телефон.Тие што имаат само интернет натака ќе зголемеле.
wow епа незнам...Јас немам телефон :tv:
Сакаш да каеш дека пакетот од 500 денари “Пакет 500“ е сега со 50 гига трансфер и 8/0.5 брзина?Ајде еве да ви сервирам ексклузивни информации:
- Зголемувањето на лимитот е 50 ГБ за претплатата од 500 денари
- Брзината е зголемена ДУПЛО кај сите корисници (имајте на ум дека зголемувањето е дел по дел па уште 2-3 дена ќе треба дур сите корисници видат разлика во сите градови)
- од онедленик стартува DOCSIS 3.0 што значи можно за брзини и до 440 мегабита
Коментари? Прашања?