- Член од
- 8 март 2012
- Мислења
- 343
- Поени од реакции
- 448
Кај мене во Св.Николе ги има и E! и Trace sportГи прескенирав сите и не ми излезе...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај мене во Св.Николе ги има и E! и Trace sportГи прескенирав сите и не ми излезе...
Не нема плус и сликата не е баш нај нај , на дигиталната е како на аналогнаПрашање до корисниците на Телекабел кои не се од Скопје: Дали имате превод на “E! Entertainment“?
Не, пред некој ден имаше Германски превод, ама само тој ден, сега нема превод, а точно дека сликата е како аналогна што е случај и со Универзал.Прашање до корисниците на Телекабел кои не се од Скопје: Дали имате превод на “E! Entertainment“?
Јас во Струмица имам сличен проблем, последните недела две сите спортски канали , СК1,2,3 и Еуроспорт 1и2 по цел ден треперат се губат.. ТЕХНИЧКА ПОДРШКА НЕ ОДГОВАРА сите броеви им се исклучени во централа во Штип. ПИЧКИ!!! доста беше 8 години, време е за ПРОМЕНА НА ОПЕРАТОР!Прашање за оние од Велес кои се корисници на телекабел,дали последно време приметиле дека сигналот им е се послаб па полека се губат каналите бидејќи не може да ги најде на скенирањето.Дојдоа нивна екипа но рекоа дека е поради поврзани повеќе телевизори и слаб е сигналот, а факт е дека со истите тие поврзани телевизори до нова година си ги фаќаше сите канали ама од нова година наваму полека фреквенција по фреквенција се губат
Има соопштение на инфо каналот дека ги менувале параметрите и треба да се прескенираат каналите на дигиталната[DOUBLEPOST=1468958703][/DOUBLEPOST]Дечки некој да не има проблем со дигиталната, еден куп исклучени телевизии, и тоа на пример Алфа ја нема, да не знаете нешто??
Има соопштение на инфо каналот дека ги менувале параметрите и треба да се прескенираат каналите на дигиталнатаДечки некој да не има проблем со дигиталната, еден куп исклучени телевизии, и тоа на пример Алфа ја нема, да не знаете нешто??
Имате ли спорт клуб 2?
Од вчера ја нема ни на аналогна ни на дигитална.