Телефон vs. Телефон - Тема за споредби, искуства и препораки

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Може да го видите новиот Redmi 1S на Xiaomi. Има Snaprdragon 400, 8 MP камера и две картици и плус SD слот. А цената како што гледам на LG L70 e 8.000 ден.. Redmi 1S e 9.900 ден, а со поголем екран и со MIUI (што мене ме интересира :) ) е екстра.. Вреди да се размисли...
Инфо може да добиете на www.hi.com.mk
Конечно се најде дистрибутер за кинески телефони кај нас? Одлично (y) Само гледам се некои скапи модели нудат. Нека донесат и нешто за нас обичниве смртници, ниска и средна класа телефони.

Конечно се најде дистрибутер за кинески телефони кај нас? Одлично (y) Само гледам се некои скапи модели нудат. Нека донесат и нешто за нас обичниве смртници, ниска и средна класа телефони.
Gi ima site na www.hi.com.mk, vidi tamu.

Xperia M2 или iPhone 4s? Имам М2 сега, вреде ли да ја менам за 4s ?

Мислев на нешто уште поефтино до кај 100-ина евра, какви што се наоѓаат на aliexrpess.
Тука неможе да се носи од Алиекспрес, нема ни гаранција, доаѓа со кинески софтвер итд.. Овие телефони се со гаранција и со ЕУ софтвер, нормално со Google Play и све што треба..[DOUBLEPOST=1410788136][/DOUBLEPOST]Наидов на една нова рецензија од кај нас некои дечки ја направиле, не е лошо да се види, кратка е: http://www.smartportal.mk/mislenja-i-recenzii/xiaomi-mi-3-recenzija/

Предложете некој добар телефон до кај 8000 денари.

Препорака за добат таблет до 5000 ден? Знам дека за таа сума не треба ништо спектакуларно ама според вас која е најдобар таблет во овој ценовен ранг?
Малце касно, али има во Анхоч еден 4600 некаде беше со гига рам и квад кор процесор. Тој ќе ти брка работа, само не се жали за греење.

Бош се сите таквите таблети од таков ценовен ранг.Многу кочат,ќе пукаш од нерви.

Бош се сите таквите таблети од таков ценовен ранг.Многу кочат,ќе пукаш од нерви.
Јас имам оној некстбук од амц што беше на попуст со дуал кор и 1 ГБ Рам за 2790 . Уште не можам да се пожалам, супер работи, освен што грее.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom