Телефон vs. Телефон - Тема за споредби, искуства и препораки

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
И по мене S3 е многу подобра опција, докажан телефон и после неколку години откако е излезен уште се произведува и се продава нов и покрај С4 и С5, има и кит-кат за него, убаво лежи во рака и квалитетно делува кога работиш на него.

Xperia m2 или galaxy s3 кој е подобар за земање?
Дефинитивно S3[DOUBLEPOST=1410974663][/DOUBLEPOST]
И по мене S3 е многу подобра опција, докажан телефон и после неколку години откако е излезен уште се произведува и се продава нов и покрај С4 и С5, има и кит-кат за него, убаво лежи во рака и квалитетно делува кога работиш на него.
Официјален Kit kat нема, остана на JB 4.3. Инаку има кастм 4.4.Х ромови, портови од поновите модели на Samsung.

Последно уредено:
Сегашниве S3 што се продаваат по прво вклучување одма прави апгрејд на кит-кат, моделот i9300.

Сегашниве S3 што се продаваат по прво вклучување одма прави апгрејд на кит-кат, моделот i9300.
Извини, но грешиш, последен официјален апдејт на S3 (i9300) е JB 4.3. Сигурно се имаш нешто измешано.

Последно уредено:
L70 е топ телефонче, го земав завчера од т-моб со продолжување договор.

Ме изненади ептен позитивно, нема лагови кочења и слично, апликации отвара инстантно одма, има убав дизајн, не е преголем одлично лежи во рака. Батеријата му е исто добра, еве скоро 48 саата како е изваден од полнач и уште 55% има од батеријата, а го користев доста активно овие 2 дена со нонстоп уклучен WiFi и слично.

Вака на хартија има пристојни перформанси, ама колку е квалитетен и сигурен со оглед на тоа шо е кинески ?
Приличнo квaлитетен и сигурен.

Telefonot e cetvrt najprodavan telefon na svetot :) pa sega ako tolku lugje go kupile vredi nesto. Inaku za taa cena taa kategorija na masina ne se naogja..

A veruvaj ke se iznenadis koga ke go vidis.[DOUBLEPOST=1411331099][/DOUBLEPOST]Eve link: http://en.miui.com/thread-45905-1-1.html
Само сто цената во самиот линк стои дека му е 100 долари а кај нас е двојно поскап

Само сто цената во самиот линк стои дека му е 100 долари а кај нас е двојно поскап
Така е, ама тоа е pre-order со 100% плаќање однапред и да се подигне после 45-60 дена од продавница каде што ќе те пратат. :) Неможе во МК со транспорт, сервис, гаранција, ЕУ софтвер и ДДВ 18% да биде исто така? Цената му е супер, верувај... Колку што знам, цените ги диктираат од Кина и тука неможе да се влијае многу, сем кога има промоција или специјални попусти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom