Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја би С5, можда и Г3 со 3гб рамS5, Nexus 5 или G3?
Почекај Нексус 6, а до тогаш G2.S5, Nexus 5 или G3?
S3Htc one mini или Galaxy S3 дечки ?
Веќе е стар S3 види нешто друго трето .Htc one mini или Galaxy S3 дечки ?
На пример ?Веќе е стар S3 види нешто друго трето .
Како ќе земеш телефон под договор од оператор или рака в рака ?На пример ?
Па сакам да земам рака в рака со тоа што ќе можам да дадам Htc One Mini, сеуште под гаранција и да доплатам, ама не многу, зошто немам моментално некој голем буџетКако ќе земеш телефон под договор од оператор или рака в рака ?
Прашај го Крале (член на форумов) што и како и можеш малку доплата да си земеш Ајфон 4S и има и други избори со Андроид оперативен систем , пошо ХТЦ Оне мини уште ти е гаранција не вреди да менуваш за S3 кое веќе е антика.Па сакам да земам рака в рака со тоа што ќе можам да дадам Htc One Mini, сеуште под гаранција и да доплатам, ама не многу, зошто немам моментално некој голем буџет
4S секако бидејќи спаѓа во висока класа додека ХТЦ Мини е средна инаку јас имам ХТЦ Оне М7 тоа спаѓа висока класа .А ако бирам измеѓу 4S и Htc One Mini кој би бил подобар ?
Htc One (M7) спаѓа во висока класа ?? Чудно, не сум знаел.ХТЦ Мини е средна инаку јас имам ХТЦ Оне М7 тоа спаѓа висока класа .
М7 веќе е стар сега има М8 , но штом на ново чинат околу 500 евра тогаш кое е класа ???Htc One (M7) спаѓа во висока класа ?? Чудно, не сум знаел.